Najdi forum

Bomo popravili, da se bo še kako drugače videlo, da bo všeč vsem, kar komentirajte, vse bom upošteval.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Meni je všeč. Roza ni tako svetla, da se ne bi videla. Edino črke bi bile mogoče lahko za kako velikost večje. Drugače pa – 1x HURA ZA SPREMEMBO.

Roza barva prebranih tem je premalo kontrastna od podlage.

uf, mene pa kar oči bolijo. mi je bilo prej bolj všeč. pa brez zamere in lep dan, metka

Meni tale lumparija z barvami ni všeč. Sprememba ja, ampak barve pa, prosim, bolj umirjene, sicer bo še več prepirov tu gor.

Pa večjo velikost fontov, to je čist premalo !

Malo večje črke prosim!!
Drugače mi je pa všeč in sem vesela, da si končno našel sponzorja!
Pa, pa!
Valerija!

meni tudi ni všeč

Oči bolijo……

Za učke ni tako prijazna barva tale roza-rdeča, mogoče bi bila bolj pomirjajoča oranžna.

Kaja

Kot sem že spodaj napisala:

večje črke, roza prebrano je premalo izrazito in vsa ta močna roza preobupna! Res bolijo oči… če gledaš na forum več kot tri minute!

Kaja, ali si tako prijazna in k svojemu imenu dodaš kakšno črko ali številko, ker jaz s tem nickom sodelujem na forumu že od vsega začetka, to pa je že kar nekaj let.
Hvala.

Meni tudi roza ravno ne sede, oz. ta pastelna za podlago je OK, tista malce temnejša je pa že preveč agresivna. (bo še kdo rekel, da favoriziraš deklice:)
Fonti so pa definitivno premajhni.

…tudi mene oci bolijo..
Prejsna barvna podlaga je bila veliko boljsa…
Sicer pa je sprememba dobrodosla, le barve hocemo nazaj+velikost crk!!!

Bolijo očke!
Barve so bile prej boljše. Morda poskusite s kakšnimi zelenimi, ki so tudi za oko bolj zdrave.
Fonti so premajhni.
Sponzor pa – ne vem, če bom kaj raje zahajala na forum, če se mi bo vedno kakšna Mercatorjeva faca najprej prikazala. 🙁 🙂

Upam, da boste barvo po Valentinovem res zamenjali.

Prej je bilo bolje. Pa brez zamere…

Premočna barva, definitivno, kaj bolj umirjenega za naše oči, prosim

Meni je bilo prej bolj všeč. Moje skromno mnenje.

Lp,
m.

Ja, tale roza barva je premalo ločljiva. Pa tudi font je absolutno premajhen. Sem pač ena od tistih z visoko dioptrijo in se res ne mislim preveč matrat.

lp n.

Grozna barva, premajhni fonti.

New Report

Close