Najdi forum

Barvanje oken

Imamo podnajemnika, ki želi proti plačilu prebarvati okna. Ker ne vem, koliko bi mu dali za to, sprašujem vas, saj mu ne bi radi dali preveč, premalo pa tudi ne.

Pobarvajte jih sami pa boste potem ugotovili koliko je vredno to delo.

Dita, vprašala sem za CENO barvanja oken, ne pa za to ali naj barvamo mi ali podnajemnik. Če bi se odločili, da bomo barvali mi (zakaj jih ne bomo, je naša stvar), verjetno ne bi spraševala, koliko to stane?

Aja, še nekaj, Dita! Tudi mi smo kdaj že kaj barvali, tako, da si približno predstavljam, koliko časa to vzame in koliko barve rabimo, pa glej ga zlomka, koliko bi bilo to delo vredno v tolarjih, pa ne vem.
Bi bila hvaležna, če je kdo na forumu imel koga, ki mu je prebarval okna, da bi mi povedal, koliko je to stalo.

Breda! Jeza škoduje zdravju in pa… od jeze rit rase.
Pa brez zamere! Sama sem 4 okna velikosti 90×120 cm poleti pobrusila in pobarvala v nekako 40-ih urah. Barve nisem veliko porabila. Pa si poskušaj zračunati.
Mislim, da ko nekaj delaš, nisi nikoli dovolj plačan, ko pa moraš to isto stvar plačati, je pa vedno predraga.
Torej še enkrat: jeza škoduje zdravju!

Kadar je kje na forumu vprašanje, na katerega vem odgovor, nanj odgovorim, ne dajem pa neumestnih komentarjev, kar delaš ti. Imam smolo, da sem naletela ravno nate, nisem pa jezna, ker se mi taki osebki, ki lastne probleme producirajo na druge, smilijo. Za filozofiranje o jezi, o plačilu itd., seveda tole ni pravi naslov. Če bi mi kdo postregel s konkretno ceno, bi bila vesela, za debate o drugih stvareh pa je tu na voljo kup drugih forumov.

Res ni potrebno, da na vprašanja odgovarjaš zadirčno, nesramno, poleg vsega pa še ne poveš odgovora na vprašanje. Raje bodi tiho in pomisli na to, da bodo tudi tebi lahko kdaj odgovarjali osorneži, če se boš tako obnašala. Rit rase vsakemu, če je vzrok jeza, pa bo prej tebi, dita, saj ti izpadeš tečka. 😉

New Report

Close