Barvanje las
Hojla!
Razmišljam, da bi si pobarvala lase saj sem menda edina, ki ima vedno naravno barvo las. Imam temno rjave lase in se nameravam pobarvati na temno rdeče. Sedaj pa imam vprašanje. Kako na gosto bi se potem morala barvati, da ne bi imela prevelikega narastka? Imam namreč daljše lase in jih ne bi rada čisto uničila z pogostim barvanjem. Kaj bi bilo bolje, da me pobarva frizer ali da se sama? Če bi se sama, katero barvo mi priporočate?(znamko mislim)
Čao!
Zdravo!
Jaz tudi imam dolge lase-približno do polovice hrbta in goste. Do sedaj mi je bila najboljša barva od Poly Color Diamante (vsaj mislim, da je tako bilo na koncu-vsekakor pa je poly color) in sicer barvo Rourge noir. To je barva slive. Drugače pa zelo lepo pride barva malancane ali mahagoni. Ta zadnja je zelo lepa.
Pazi da boš vzela dve škatli.
Mene doma pobarva kar mož in je isto kvalitetno pobarvano kot pa pri frizerju.
Narastek ti pa je kakor hitro ti rastejo lasje. To pa ti sama najbolje veš. Meni se pozna po treh mesecih ampak ker imam to barvo sploh ni na začeteku viden narastek
Povej kako se boš odločila.
Tudi jaz sem rjavolasa dolgolaska. Kljub temu, da sem vedno govorila, da ne bom nikoli dala barve gor (razen preliva), pa sem bila marca tako naveličana vsega, da sem si prav zaželela spremembe. Striženja seveda ne (razen konic oziroma tistega, kar je uničeno). Torej, po dolgi psihični pripravi sem se končno odločila in stopila do frizerja.
Barva: ena vijolična varianta, zelo lepa – vsi so jo pohvalili, nobeden kritiziral. Drugače pa mi je bila od prelivov všeč od Polly country temna sliva. Samo kaj, ko se prehitro sperejo… Pa 2 zavitka… Bankrot.
Po dveh mesecih in pol je že viden narastek, a ni tako hudo, kot npr. če se temnolaska prebarva v blondinko.
Zaradi posebne priložnosti se bom čez en mesec še enkrat pobarvala, potem pa bomo videli…
Mislim, da te tudi doma (kakšna prijateljica) lahko kdo prav tako dobro pobarva, samo natančen mora biti.
Drugače pa mislim, da bom jaz naslednjič naredila tako, da bom dala najprej bolj temno osnovo in nato kakšne lepe (morda spet vijolične) pramene.
Nočem ravno izstopati s kakšnimi “indijanskimi” barvami, rada pa bi, da bi bilo lepo videti…