Najdi forum

barvanje las

Ojla nosečke
Mene pa zanima kako je z barvanjem las v pozni nosečnoti, ali lahko to upliva na naše miške, sej bi vprašala G pa mi je kar melo narodno A se v barvate jaz bi tako potrebovala spremembo pa še narastek je gromozanski.
LP

jaz sem se celo nosečnost barvala … zdej si pa kr ne upam več … da nebo v porodnišnici ves poušter umazan ko bom šla rodit :)))

Pušenjak pravi da ni problema!

B.

Barvanje las ne skoduje plodu…pa naj bo zacetek ali konec nosecnosti…tko da kar veselo na barvanje…sama se bos pocutila boljse, ker vse tudi nosecke smo rade zgledale fanj ne?

papa,teja

Jaz se tudi barvam in preden bom šla rodit bom še enkrat obiskala mojo frizerko.Sem pa slišala da se lahko lasje malo drugače odzovejo na barvanje med nosečnostjo,zaradi hormonov.Mislim predvsem na barvo las,baje da je pigment malo drugačen.Zato ni nujno,da boš dobila ravno željeno barvo pri barvanju las.Pa ne me sedaj držat za besedo,to sem slišala iza ovinkov,lahko da ni nič na tem,tako kot kup drugih stvari,ki jih slišimo.

TO VPR. JE NEKOC POSTAVILA NEKA punca Pusenjaku- pa se je samo(besedno) smejal- ne nikakor to NE SKODUJE!!!!!!

HVALA PONCE že tečem k telefonu da se naročim.
LP

Plodu baje ne škoduje, lahko pa barva zaradi vpliva hormonov drugače prime. In nekatere dobijo alergijo na lasišču, ker je koža v nosečnosti bolj občutljiva (saj tudi sonce v nosečnosti bolj ožge.) Ampak to so po mojem bolj izjeme.
drugače pa – jaz sem se barvala tudi na začetku nosečnosti, pa je bilo vse ok.

Jaz se “štriham” in mi enako prime kot prej(sicer se mi pa lasje manj mastijo, kar je fajn). Blazina na porodni pa ne bo umazana, ker se dejansko blajham (premene). Sam pred porodom mi pa več ne bo ratal, ker sem se ravno štrihnila, bom pa še šla tik pred zdajci na striženje, da bo mal oblike za v porodnišnico, če bo ratal in nas ne preseneti. Mam pomembne plane ne?-ne me kragat, ampak so mi ženščine, ki so že ble v Rimu svetovale, da se je fajn tik pred akcijo mal urihtat(pa ne, da bi letela pol, ko mam že popadke, mal prej), ker pol en čas ne morš it.

ni problema za barvanje. bolj je nevarno 1. tri mesece, pa še to ni raziskano.

torej, kar mirno.

Jaz sem rekla frizerju, da kaj bo pa otrok rekel, ja mami, kaka pa si.

:-))) tud mene se caka!barvanje:-)

New Report

Close