Barva za laske
Rada bi si mal osvežila barvo, pa bi se enkrat za spremembo pobarvala in ne bi šla delat pramenov…Pa sem šla že do frizerke, da bi me pobarvala (jst kupim barvo, ona barva), pa pravi da se lahk zgodi da mi bo blond barva potegnila na sivo..
Nekak sm se že skoraj odločila za Lorealovo Recital Preference Silver blonde (moram imet hladen blond odtenek, ker imam rdečei pigment v laseh), pa sm zdej mal v strahu kaj če mi res potegne na sivo… :((
Zdej me pa zanima, punce ki se barvate…predvsem tiste s svetlimi laski…katera barva se je pri vas dobro obnesla oz. kako se barvate, da ne izpadete kot strašilo –> razni čudni odtenki, ki so vse razen lepo blond?
Tenk ju veri mač 🙂
B.
Blondy pejt na črno! :))
lp ajs
kul! :))
lp ajs
Joj, to res pazi, ja. Moja ena prijateljica je bla par let blond, barvala se je z Keune, pol pa je enkrat bila brez denarja, pa si je kupila neko ne vem, katero, pa je njej tudi potegnilo na sivo.
Zakaj pa ne vprašaš frizerke, kaj ti svetuje? Ali pa naj da ona njihovo barvo, če te “domače” niso čisto ziher.
Glih zato, ker bi se sam prvič šla v salon pobarvat, pol bi se pa sama doma.. 🙂 Sej je baje sam prvič kritično, ko maš pa barvo gor je pa ok…
..opa pazi, jst sem bla letos že zelenkasto siva…full lep metal odtenek:)))
sem šla pol k frizerju, da so mi nekak spirali tist dol, zdaj sem pa normalna..
sem kupila recital od L’oreala in dala le na en pramen, da sem bla 100% kako bo izgledalo…nikol več ne dam kr gor..ni šans..no more
..eno je barvica na škatlici, ponavadi pa potem zaradi lastnega rdečega pigmenta čisto drug odtenek na laskih….:-)))
Blondy – če imaš izrazit rdeč pigment po barvanju, moraš uporabiti bolj profesionalne barve za barvanje doma- npr. Keune. V njihovi paleti je tudi odtenek, mislim da v št. 9.3, ki je namenjen razbarvanju rdečega pigmenta pri barvanju z njihovo blond barvo in ga dodaš osnovni barvi, ki jo uporabiš (ponavadi se doda malo – pribl, 5 cm iz tubice). Tako je mene podučila frizerka, ki me je prvič pobarvala s Keune barvo, nato sem se pa sama doma. Je pa problem s Keune, če imaš zelo dolge lase, saj je barva zelooo gosta in se boš doma brez pomoči težko pobarvala in tudi ne kakovostno. Če ne želiš prehudih presenečenj z rdečim pigmentom, prvič raje barvaj v salonu.. Vem, da je to bad, ampak….Da ne bo stanje potem katastrofalno!
pozdravček,
anina
Ne vem, jaz se nikoli nisem na blont štrihala..
Ne bi pa riskirala čudna hodit okol po svetu 🙂 tak da… veš, kaj bi jaz naredila; njo bi vprašala, kaj priporoča, pa jo vprašala glede Keune-jevih (ta moja prijateljica da ful na izgled in je vedno imela Keune, zato ji zaupam, ampak nikoli ne veš), pa naj me pol frizerka s tem pobarva, če bi priporočala, pa potem probaš sama. Kaj jaz vem.
Ma, možgani mi bolj bogo delujejo, ker mi očke kr skup lezejo, tu mač učenja, tak da bom kr nehala. Upam, da bo vse ok, pa da boš lepa blondinkica!
OK, jaz sem nova tu, bom ti odgovorila 🙂
Jaz se tudi barvam na blond, pa to vedno počnem pri frizerju… Ne vem, res ni vredno čarat doma, veš kaj vse se lahko naredi… Pa še lase uničiš na ta način vedno bolj, kot pri enem dobrem frizerju… Po moje ni vredno.
Moj frizer ima pa profesionalne L`Orealove barve, pa so zelo lepe. Ampak za te barve moraš it k frizerju, prodali ti jih ne bodo. Keune je OK, ampak sem slišala, da res rade te barve potegnejo na sivo. Odvisno od las.
Meni se tudi L’Orealove barve zdijo dokaj uredu oz. na sploh njihova kozmetika…ampak blond barva le ni tak mačji kašelj :((
Predvsem moraš paziti, da na škatli ne piše ala zlato blond, ker te običajno potegnejo na rumeno.Ko sem se sama prvič barvala doma “šVARCKOF” in lepo zmešala barvo ter naredila poskus samo na enem pramenu, pustila, pramen oprala, posušila in ker je bilo fajn pobarvala vse. Tako, da najprej poskusi, da te ne bo potem glava bolela. Sama sem zadovoljna, lasje pa niso čisto nič uničeni.
Ja to itak ne smem met kakih golden odtenkov, že zarad rdečega pigmenta…pol ful na rumen potegne…zato iščem hladne odtenke, ki so bolj na pepelnato oz. srebrno, da se mi prekrije…
Naj ti ona izbere barvo, sicer boš lahko imela težave z odtenkom in nihče ne bo kriv….
Forum je zaprt za komentiranje.