Najdi forum

Pozdravljeni!
Ali kdo ve, kakšno barvo naj kupim v trgovini za moža, ker ima malo sivih las. Rada bi, da barva, ki mora biti črna, ne bo postala čez čas rdečkasta.
Hvala!

Se tudi moški že barvajo?
Kaj pa čar staranja ( …bil je šarmantno siv…). če že prvih 5 sivih las skrije z barvo? Malo se hecam, zanima me pa res koliko moških se barva? Mi boste povedali?

Jaz ne! Naj sivijo, odpadajo…
Glede barve in odtenkov… las je las moški al pa ženski, ne vem zakaj bi bilo pri “njemu” kaj drugače.

Zdravo, Ingrid!

Zdi se mi, da na vsaki škatlici barve za lase piše, ali je primerna za barvanje sivih las ali ne. Malo poglej, saj obstaja toliko različnih barv, da boš sigurno našla pravo. Če pa še vedno ne boš čisto prepričana, ti pa svetujem, da greš v kakšno bolj specializirano drogerijo, kjer ti bojo znale svetovati tudi prodajalke. Pa še ena možnost: mož se lahko pobarva tudi pri frizerju, je pa res, da je precej dražje.
Lep pozdrav!

Moj znanec se barva na črno, da prekrije sive lase. Uporablja ..ojoj…kaj je že?! Exellance al neki.. Ja, to. Poly color. Zdaj pa ne vem več al exellance al brillance… V glavnem, barva je lepa črna, ne vleče na tisto modro.

V Intersparu sem videla eno, ki ti naj bi povrnila v 14 dneh tvojo naravno barvo in je prav za moške, ko začnejo siveti. Ne vem, če je kaj na tem, lahko pa za začetek poskusita ali povprašata frizerko.

Živio !
Obstajajo barve za moške. Prodajajo pa jih v DM-ju (Drogerie markt). Za kakršenkoli nasvet pa povprašajte tam zaposleno.

Fino je debatirat o stvareh o katerih pojma nimam.
Brez zamere Špela, samo da ti barva povrne originalno barvo las je pa res mal huda, smo pač potrošniki ki res skoraj vse verjamemo… saj piše na škatli gor.

Veš kaj, saj zato sem pa napisala, da tako gor piše in tako je narisano. Zakaj naj bi pa tako bilo, me pa niti ni zanimalo. Ko boš šla naslednjič v Interspar pa lahko pogledaš in prebereš.

Jaz sem pa mislil da je edsel moško ime, če vas spominja na žemsko ga moram spremenit. edsel-the man

New Report

Close