Najdi forum

barva spalnice

Pozdravljeni!
S fantom si urejava spalnico, ki je na JV strani.
Rada bi prebarvala stene po feng shui.Na internetu sem našla kar nekaj člankov na to temo in tudi predloge(svetlo modra,svet.zelena,roza,vijolična,rumena,roza,rdeča).Želiva, da bi barve pozitivno vplivale na najin odnos, spanje,čez dan tudi bivalni prostor bi prosila za vaš nasvet.
Izračunala sem najine KUa stevili,obe sta 7.

12.1.1983 ž
4.9.1984 m

najlepša hvala za vaš nasvet

lp

Tanja Pogačnik s.p. Varstvo otrok Sončnica [email protected]

Vaš KUA ni 7, ker pri izračunu morate upoštevati kitajsko novo leto, bdw. danes je Silvestrovo na Kitajskem in je full veselo tam na Vzhodu.

Napišite potek izračuna za KUA in DZK tu gor.

Barve izbiramo na osnovi KUA osnovne či in pogledamo še dodatni dve, torej potrebujemo kar tri izračuna za eno osebo, da ločimo pet skupin vseh obstoječih barv v tri koristne in dve škodljivi skupini. Potem pogledamo v barvni katalog in izberemo, lahko vam svetujem.

Moramo imeti še tloris stanovanja za še bolj natančno izbiro barv, da upoštevamo pripadajoče smeri neba in iz njih prihajajoče či.

Potem še upoštevamo tako imenovano Šolo oblike, da dosežemo harmoničen prostor.

Pokličite me, če želite.

Mirza Terzimehić, inž. svetovalec za feng shui Telefon: 01 50 71 856 GSM: 041 768 571 feng shui je enostavna, čudovita modrost http://www.mirza.si

pozdravljeni,
še enkrat sem preračunala kua stevili in dzk.Rezultat je isti.Glede na to, da je danes novo leto, ne vem kako narediti zamik, ali moram kaj odsteti..?
glede na kua stevilo pride barva kovine.
spalnica pa je na jv strani neba.po magičnem kvadratu letos st.8.

I. Formula za izračun KUA števila za ženske:

Letnica rojstva, zadnji dve številki – (minus) 4.
Rezultat delimo s 9.
Ostanek deljenja je želeno KUA število, ki pomeni letno modificirano energijo či.

1983
83-4=79
79:9=8
79-72=7
KUA 7

Prosila, bi če si ogledate najin primer ter svetujete glede prave izbire glede barv.Sicer bi se odločila za vijolično in rumeno.Kaj vi mislite?
hvala za vaš odgovor in lep pozdrav

Tanja

DZK
1+9+8+3= 10=1

II. Formula za izračun KUA števila za moške:

100 – (minus) letnica rojstva (zadnji dve številki).
Rezultat delimo s 9.
Ostanek deljenja je želeno KUA število, ki pomeni letno modificirano energijo či.

1984
100-84=16
16:9=1
16-9=7
KUA 7

DZK 1+9+8+4=4

Seveda, zamik je nujno narediti, da smo v naravno pravilni či energiji leta. Po kitajskem lunarnem štetju je novo leto bilo 13.2.1983, kar praktično pomeni, da ste vi 1982 letnik in je TO izhodišče za izračun.

Ni res!

Letos, če štejemo ravno od danes naprej, je leto Ognja 9 in je tu v Lj. posijalo sonce, torej Ogenj je tu, o, končno je “prišel” jang, oz. full jang, ker je največji od vseh!

Prejšnje leto 2008 do vključno včeraj, je bilo leto Vode 1 in tej energiji primerno vreme, deževno, megleno, oblačno, malo energije in depresivno… itd.

Ne vem, kje ste dobila 8!?

Zakaj ste se ustavila pri izračunu?
Dokončajte ga.

Nadaljujte z izračunom.

Za natančno določitev najbolj koristne barve, kot izvora či energije, ki je permanentno prisotna v stanovanju, potrebujemo 6 energij za vas in 6 za njega ter analizo obeh, skupni pogovor in končno odločitev za barve iz kataloga, ki vam ga ponudim za izbiro, da si zapišete kodo in kupite v prodajalni.

Mirza Terzimehić, inž. svetovalec za feng shui Telefon: 01 50 71 856 GSM: 041 768 571 feng shui je enostavna, čudovita modrost http://www.mirza.si

Našla sem razpredelnico z kua stevili,
torej je moje st. 6, od fanta pa 7.

kitajsko leto kua število moški kua število ženske
25.1.1982 – 12.2.1983 9 6
2.2.1984 – 19.2.1985 7 8

DZK
1+9+8+3=21=3
11-3=8 glede na to, da sem rojena 12.1.ali potem odštejem 1 in dobim 7.

DZK 1+9+8+4=22=4
11-4=7

Ali so sedaj izračuni pravi?
hvala

lp
tanja

Vi: 12.1.1983

KUA 613
DZK 9

On: 4.9.1984

KUA 788
DZK 7

Oba sta po KUA Kovina 6, 7 in vi ne smete imeti vijolično barvo, ker je to energija Ognja 9, ki vas uničuje, po “zvezda uničevalnem ciklu”!

Vabljena na sobotnje predavanje: http://med.over.net/forum5/read.php?167,5194333

Pozdravljeni,

z veseljem se udeleživa predavanja, a žal delam do 17h.Ali bodo predavanja se kaksne druge dni v tednu?
Resnično bi rada prišla vendar ne vem, če bo zneslo.

Glede na to, da vijolična barva ni primerna, katere barve svetujete, če sva oba kovina?
nasla sem članek, da so to zlata, bronz, siva..
prosila bi, če mi naštejete možne barve in kombinacije glede na najina stevila in položaj sobe jv.

najlepsa hvala

upam, da se vidimo na predavanju

lp

Tanja

New Report

Close