Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom barva ploščic v kopalnici – katero izbrati, da se ne bo vse poznalo

barva ploščic v kopalnici – katero izbrati, da se ne bo vse poznalo

Tu veste vse, zato vprašam še vas. Prenavljamo staro kopalnico. Do sedaj sem imela svetle, skoraj bele ploščice, na katerih se je vse poznalo. Ko sem kopalnico ščistila v nulo, je bila čez 5 minut že polna smeti, poznala se pa je vsaka kapljica. Povejte mi iz vaših izkušenj, katero barvo izbrati, da ne bom kar naprej jezna, ko stopim v kopalnico.Hvala in lep dan.

Takšne, ki imajo gor narisane vodne kapljice. 🙂

Če že najdeš barvo, ki bo nekje vmes med barvo vodnega kamna in barvo prahu, bo težko uskladiti še barvo las cele družine, tako da….uh, težka bo….

se mi zdi, da se manj pozna na mat kot na leskajočih, potem pa šele barva? jaz sem vzela mat ploščice drap barve z enimi prelivi tako da se kaj pretirano ne vidi kapljic

V eni kopalnici imamo temno modre, v drugi svetlo rumene. Nikjer se nič ne pozna. So pa takšne melirane, torej odtenki se malo prelivajo.

Mi imamo mat rumene in je kar hvaležna barva. Fuge na tleh pa izberi čim temnejše.

Hoj,

Mi imamo po tleh sive, rahlo lisaste, pa se super obnesejo.

Lep dan vsem

Imamo svetlo plave, so pa lih tak odtenk, da ni videt umazanije:):):)

Jaz bi vsekakor vzela malo melirane oz. prelivajoče, pa po mojih izkušnjah se na gladkih svinjarija manj pozna in lažje jih je pomivat kot na mat. mat sem imela enkrat v kuhinji, pa jih ne bom imela nikoli več nikjer.

Ploščice v kuhinji in kopalnici naj bi bile hladnih barv, ker delujejo bolj sveže, so pa lahko malo mešanih barv in se ne bo vse videlo. To je že zelo staro pravilo, res pa je, da se ga lahko krši, vsak ima svoj okus.

Mi imamo mat bež oz. bledo rumene barve kopalnico, pa so kar občutljive. No, res je tudi, da nisem ravno pridna pri pomivanju, tako da pomivam samo na dva tedna (prbl). Kolegica ima stranišče v temni turkizni barvi (gladke ploščice), kopalnico pa v marelični (gladke) in pravi, da je tista temna zakon (po tleh in do pasu, zgoraj so bledo zelene, se mi zdi). Velikokrat je prepričana, da ni nobene umazanije, ko pa se vseeno sprehodi s cunjo po tleh, najde svašta.

Mi imamo mat zelene. Obupno. Vsak dan jih je potrebno čistiti.

Pred prenovo kopalnice sem imela na tleh glanz bele ploščice.
Prepričali so me, da sem ob obnovi izbrala mat!

Žal mi je, kot imam las na glavi …. na mat se VSE vidi. Na glanz se ni!

Če bi še kdaj menjala bi bil definitivno BELI GLANZ!

Mi imamo kot nekakšen zelen marmor(k.ploščica kot da bi bila taka lisasta, zelena pa sivo bele lise v stilu marmorja), svetlejše, spodaj mat, zgoraj s sijajom, pa se nič ne pozna, le ko pomiješ in zliješ vodo, bljak.

Pomoje je fajn če daš recimo nekaj bolj v rjavem odtenku in sicer malček bolj pisane ploščice sploh po tleh… na rjavih se res ne pozna nič, pa se dobijo zeeelooo lepe. razen če ti taka barva ni všeč…

lp

Jaz imam bež barve; v bistvu je imitacija naravnega kamna (ploščice Novabell). Tako zelo sem zadovoljna. Včasih moram prav pogledat, če je kaj umazano. tudi sama sem prej imela bele ploščice, ki so bile res prava katastrofa. Sedaj pa rez zelo malo dela.

http://www.novabell.it/ – poglej sem gor. Modeli Tivoli ali Roma. Mogoče ti bo všeč!

Lp, Bani

New Report

Close