Najdi forum

barva dnevne sobe

pozdravljeni!

dnevno sobo imam obrnjeno na zahodno stran, ne vem kakšno barvo sten naj dam, da bi bilo vredo za moje počutje( naj povem, da sem bolj depresivne narave). ali je vredo, če pobarvam en del stene rdeče, ostalo pa bele in tut opremo kombiniram z rdečo barvo( sedežna, stikala, lončki za lončnice,..)

pošiljam vam sliko prostora, da si boste lahko predstavljali… zraven dnevne sobe je ločena kuhinja, ki prevladuje v modri barvi… rada bi, da bi se ujemala… in kako bi to bilo za moje počutje in počutje moje družine..

Pozdravljeni!

Kam postaviti sedežno sploh ni dvoma: na steno, ki je pod rahlo poševnino. Na nasprotni steni je že vse pripravljeno za regale in TV.

Za prostor ba zahodu vam priporočam opremo v elementu zemlja (70% opreme) in elementu kovina (30% opreme). Opisa teh elementov najdete na moji spletni strani. Depresije spadajo v element voda, zato sem vam dala več opreme v zemlji, ker kontrolira vodo.

Čisto vseeno je, kako je opremljena kuhinja, ker je to prostor za sebe, ima svojo energijo in svojo funkcijo.

LP

Helena Golenhofen

Lep pozdrav, Helena Golenhofen univ. dipl.ing.grad. svetovalka za feng shui Energijski center d.o.o. Česnikova ulica 12 SI - 1000 Ljubljana ~~~~~~~~~~~~~~~~ FENG SHUI AKADEMIJA www.fengshui-akademija.com 041/285 280

Pozdravljeni!

Preurejam dnevno sobo. Imam že kupljeno pohištvo (Bela – bukev kombinacija) in sedežno (Bež).
Soba je mansardna, strop bo bele barve.
Vprašala bi vas rada, kakšne barve naj bojo stene v dnevni sobi. Soba je bolj ali manj temna, strešno okno gleda na jug, balkonska vrata (okna ni) pa na zahod.
Sedežna bo pod mansardo – na sredini, na nasprotni steni bo sestav dnevne sobe in tv, na levi strani, kjer so balkonska vrata je le radiator, na desni pa drugi del pohištvenega sestava (komoda).
Res bi vas prosila za nasvet glede sten, saj bi se rada v dnevni dobro počutila tako jaz, kot moji bližnji.

Hvala in LP!

Tanja

Pozdravljeni, Tanja!

Hvala za vaš mail in navdih za ureditev stanovanja po fs.

Ne delam na ta način, da na osnovi vašega opisa svetujem. Je ne mogoče doseči harmonijo v primerjavi, da vam “serviram konkretne nasvete na licu mesta”. To pomeni, da se moram najprej pripraviti na “delovni obisk” – fs delavnico, in sicer:

– iz rojstnih podatkov izračunam KUA, ki je osnova in zelo merodajen pri izbiri koristnih barv, le-te vam ponudim v vašo poljubno izbiro iz barvnega kataloga, ki vsebuje 740 barvnih odtenkov,

– iz tlorisa vašega stanovanja, ki ga najprej pripravim po načelih fs, upoštevam smeri neba in dejansko lego bivalnega prostora ter vam svetujem za vas tiste koristne barve, ki bodo dale ubranost v prostoru, upoštevajoč tudi to pomembno dejstvo,

– iz zelo pomembnega fs pravila Šole oblik, svetujem namestitev pohištva in opreme v samem prostoru, da dosežemo harmonijo iz tega energetskega naslova,

mansardno stanovanje ima svoje posebne zahteve, ker je že v zasnovi energetsko pomanjkljivo in ni ubrano!,
– …….
– …………
– …………….

Fs delavnico naredimo samo enkrat v življenju!
Zato jo skrbno planirajte in si omogočite spremembo vaše kakovosti življenja na bolje.

Če želite, lahko me pokličete, vsak dan od 11:00 do 21:00.

Vabljeni na fs predavanje.

S r e č n o!

Mirza Terzimehić, inž. svetovalec za feng shui Telefon: 01 50 71 856 GSM: 041 768 571 feng shui je enostavna, čudovita modrost http://www.mirza.si

Pozdravljeni,tudi jaz bi vprašala za barve dnevne sobe,trenutno je bela,v mansardi,sedežna je črna usnjena,regal tudi črni,a ga mislim menjat za enega v beli barvi,na tleh je hrastov parket,l.p.

Zdravo!

Glede na vaša parcialna štiri maila, ki ste mi jih poslali včeraj, je jasno, da je za dobre odgovore oz. fs konkretne nasvete, potrebno narediti fs delavnico na vašem naslovu.

Izbira koristnih barv iz bogatega barvnega kataloga za družino traja vsaj uro in pol.

Fs delavnica se naredi le enkrat v življenju in poten znate praktično uporabljati to čudovito modrost samostojno oz. z mojo pomočjo.

Lep nedeljski volilni dan.

Mirza Terzimehić, inž. svetovalec za feng shui Telefon: 01 50 71 856 GSM: 041 768 571 feng shui je enostavna, čudovita modrost http://www.mirza.si

New Report

Close