Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Barbarosa je bodoča mamica jupiii

Barbarosa je bodoča mamica jupiii

Pozdravljene ženske
Moram vam povedati, da je Barbarosi uspelo zanositi po naravni poti jupiiiiii………
Z dogovorom z Barbaroso vam to sporočam, če bo pa ona imela kaj časa se vam pa bo oglasila v ponedeljek. Zelooooooooo sem vesela zanjo. Če je Barbarosi uspelo zanositi zagotovo boste tudi ostale noseče in to še letos jupiiiiiiiiii kaj se bomo veselili in to tam okoli oktobra, novembra in decembra uffffffff komaj čakam.
Joj kaj ga bomo pili.
Barbarosi pa želim lepo zelooooooooo lepo nosečnost in, da donosi živo in zdravo dete…………
Barbarosa vso srečo ti želim in iskrene čestitke enako velja za bodočega očka.!!!
Lepo popzdravljene
Doroteja

Ja, super!!!!

Blagor njej, da se ji je tako lepo izšlo.

Č E S T I T K E !!

In mirno nosečnost!

Lp, Bianca

Cestitke,
vidim, da bo letosnje poletje zelo plodno, saj je ze nekaj takih, ki so v tem casu zanosile.
JUUUUUUUUHHHHHHUUUUUUUUHHHHHHUUUUU
lp
h

ČEEEEEEEESSSTIIIIIIITKEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Me pa še naprej verjemimo, da bo letošnje poletje tudi za nas tako plodno!!!
LP!

Barbara! ČESTITKE!
Iza

Cestitke!
Ali lahko nekaj vprasam – Doroteja, mogoce lahko ti pomagas – ce preverita na “luninem koledarju”, ali je bilo to znotraj luninih plodnih dni? Cisto, iz firbca me zanima.

SUUUUPERCAAAAAA !
Bravo, Barbarosa ! No seveda očka tudi !

Lepo nosečnost Vama obema želim , čimveč veselja in zdravega nagajivčka .

alenka

Čestitke bodoči mamici. Pa naj se čim prej oglasi, da nam bo povedala v katerem tednu je in ako se počuti…

Drugače pa JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII……………… mislim, da je nekaj letos v zraku in to uspeva ha, ha…

LP Ema

New Report

Close