Vprasanje je malce cudno, ampak če zelis dobiti misice oz. ojacati telo bi bilo najboljse 3x na teden po 1h fitnesa, predvsem vaje z utezmi, ce pa se ti je nabrala mascoba in bi se je zelela znebiti potem pa 2x kardio po 30-45min in 2x fitnes po 1h. Glede kg je pa tako, da se vsaj meni zdi bolj pomemben celoten izgled in “misicasto” telo je v vsakem primeru tezje, a izgleda boljse.
Aja pa pri hujsanju je se vedno 70% pravilna prehrana.
Moje mnenje je,da moraš hujšanje prilagoditi telesu in potrebam-glede na telo in okoliščine.Kaj mislim s tem? Od telesne konstitucije je odvisno,kaj in kako boš telovadila,da bi dobila željen razultat.Tu ti strokovna navodila in high tech programi ne pomagajo nič.Vse je odvisno od izkušenj,ki jih imaš.To pomeni,ali si že kdaj probala hujšati in, ali si sploh kdaj prej telovadila.
Okoliščine pa pomenijo predvsem čas,ki ti je na razpolago.Če te zanima kaj več,vprašaj.
lp,spartak
ps:kar se hrane tiče,vse je res.Treba je paziti,ampak spet po občutku in ne po “programu”.
Zivjo Spartak….
Sej v bistvu še sama prav dobr ne vem, kaj bi rada. Ok, dve – tri kilce dol, pa na trebuhu mišice namesto maščobe 🙂 Zdej jih mam pri 166 cm 55 – 56 odvisno od dneva. Ko sem bla januarja v bolnici teden dni sem na hitro shujšala 3 kg, potem še 2. Če ne drugega bi to težo vsaj obdržala. Je pa res, da prej nisem NIKOLI telovadila – lenoba pač.
En prou lep pozdrav! 🙂