Najdi forum

Bambusov parket

V Merkurju sem gledala bambusov parket – gotovi.Cena je 31 eur za m2.Pa me zanima ali ga je že kdo izmed vas kupil in ali ste zadovoljni.No nasploh me zanima koliko vas je zadovoljnih uporabnikov take vrste parketa.

mi ga imamo,cca že 3 leta,sicer drugje kupljen…vsak ga pohvali, lep,
trpežen. Edino likalnik mi je padel na tla in se je malo oddrgnil.Ni mi žal,da ga imamo, nasprotno:)

katja

Meni BAMBUS za parket ni všeč…dolgočasen, brez življenja.Moje mnjenje, ki je lahko različno od drugih. Spada med trše lesove vendar ni primeren ta talno gretje. Drugače pa smo ravno prejšni teden kupili gotovi parket. Naredila sem celo študijo, ugotovili da je gotovi parket dvoslojni) daleč najbolj primeren za talno.

Bambusov parket. A govorimo o dvo- oziroma troslojnem ali o masivnem gotovem bambusovem parketu?

Nasprotno, bambusov dvoslojni parket je zelo primeren za talno gretje. Kje pa si dobila podatek, da ni? Pa nobene študije ni treba delat, vsak prodajalec parketa ti bo povedal kakšen parket je primeren za talno.

naš je gotovi na klik, nimamo pa talno o. v dnevni,samo kuhinja in kopalnica,kjer so ploščice.

katja

glede izgleda je pa seveda kaj imaš za kombinacijo in seveda pohištvo:)

katja

New Report

Close