baloni za rojstni dan
Balone je moč dobiti marsikje: v Šparu, pa Muelllerju, v Baby centru, tudi v prapirnicah, glede cene pa ti res ne vem povedati. V vrečicah jih je 20, tudi 50, dobiš običajne okrogle, pa tudi v oblikah, v nekaterih vrečicah so le enobarvni, druge so napolnjene z baloni različnih barv. V City parku, na stojnici z baloni jih dobiš tudi po kosih, a tam so baloni kar dragi.
Oglašam pa se predvsem zato, ker sem se sama, ko sem jih polnila prvič, krepko uštelva pri dveh zadevah:
– pri številu balonov za primeren efekt – mi jih običajno napihnemo okoli 100, pa z njimi napolnimo le vrtno uto (res pa je nekaj večja od običajne), torej malce preračunaj, koliko jih potrebuješ za to, da napolniš stanovanje; predlagam ti, da napolniš nekaj balonov in za vtis obesiš na prevideno mesto,
– pri času za polnjenje balonov – ne spomnim se več koliko časa sem si namenila, vem pa, da sem jih polnila kar pozno v noč, razen tega polnjenje ni pretirano zabavno, zato zdaj polnjenje načrtujem za nekaj večerov, zvezane šope balonov pa potem shranim v kleti.
Pa lepo praznujte …
mami
Morda si lahko kje izposodiš električno napihovalko! Sila koristna zadeva pri napihovanju večjega št. balonov-meni jo za poročno fešto posodila prijateljica, ki dela v eni trgovini in jo imajo. Pa še to traja nekaj časa!!!
Mi smo takrat kupili super balone pri edinem (le) “prodajalcu balonov” v BTC, Lj.