Najdi forum

Baletna oprema

Kupujem božična darila pa bi rabila majhno pomoč.
Zanima me, če morda kdo ve, kje v Sloveniji se da kupiti prave baletne copatke, baletni dres in krilce (za punčko staro 8 let). Mogoče kakšna on-line trgovina v tujini?

Že v naprej hvala za odgovor

Mislim, da bi to lahko našla na Poljanski, v trgovini kjer prodajajo drese in oblačila za ples. To je tam v tisti stavbi, ki je ko peglezen (mislim, da se tako nekako tudi reče – po domače)…

nika

V pritličju Modne hiše na Nazorjevi je trgovina Salsa – imajo baletne copatke, drese …

Ker tvojo punčko verjetno zanima balet in ne le balatna oprava, je najbolje, da najprej preizkusiš, ali je veselje samo modna muha, ali pa jo to res veseli.

Zato ti najprej priporočam obisk baletne šole Saša v kulturnem domu Španski borci (vhod je levo pod stopnicami). Še preje pokliči, alis e lahko vključi v kakšno skupino gsm od Saše je 041/605-937.

Moja hčerka je hodila in je dobila baletne copatke za 6.000 SIT in dres ob koncu leta za nastop. Vzdušje med “ta malimi” je bilo res dobro, saj je Saša ena zelo pozitivna osebnost.

Moje pozitivne izkušnje hčerke med 3 in 5 letom so bile: zelo je izboljšala koordinacijo, držo telesa in gracioznost. Ker pa je po svoji konstituciji med težjimi, so jo nekajkrat bolela kolena. Zato sem ji letos ponudila izbiro med baletom in telovadbo. Še vedno pa doma rada pleše balet in je nasploh živahna plesalka.

lp

jana

New Report

Close