Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo bakterijsko vnetje ledvic

bakterijsko vnetje ledvic

Pozdravljeni,

včeraj sem dobila izvid za kri in urin ;

K.S.P . CRP . Q = 82,6
K. Levkociti : 9,8
K. Eritrociti = 3,55
K. Hemoglobin = 113
K. Hematokrit = 0,336
K-MCV = 94,8

Limfociti % = 17,0
Monociti % = 14,4
Monociti = 1,4

Analiza urina:
U_Rel.gostota = 1,005
U- pH= 5,5

Sed-Levkociti = 6-10
Sed-Bakterije okrogle = Malo
Sed-Bakterije paličaste = Številne

Na podlagi izvidov sem dobila antibiotik Ospamox 1000mg…Ultop 20mg in Lekadol 500mg za bolečine. Stara sem 32 let. Po treh dnevih naj bi začeli delovati antibiotiki, ker pa mam močne bolečine v desnem predelu ledvic jemljem lekadol za ublažitev bolečin, ki mi po 4 h popusti in moram naslednjega spit ker so bolečine neznosne in ponoči sploh ne spim. Zdravnik pravi,da je to normalno in , da lekadol ne vpliva na delovanje antibiotika. Bolečina je zelo nadležna, kot kaki krči. Zanima me,če je to res normalno, ker ne prenašam te bolečine, pred uro sem spila tudi lekadol pa mi je že popustil. Spijem veliko tekočine in hodim na wc vsakih pol ure še prej.

Kdaj se bo situacija normalizirala?

Hvala na odgovoru,lp.

Spoštovani!

Kar se tiče krvnih izvidov, je razvidno, da gre za slabokrvnost, urin pa kaže na zakisanost. Svetujem vam, da si, ko se bo stanje normaliziralo, merite pH, ki mi ga lahko posredujete. Za vzrok pa bi bilo potrebno celostno testiranje.

Lep pozdrav!

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close