Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca bakterijsko vnetje ledvic

bakterijsko vnetje ledvic

Pekoč občutek v PRSNEM KOŠU se lahko pojavlja zaradi čuda vzrokov, od prehladov, refluksa, mišičnih težav, pa do bolezni organov v njem. Vaš prehlad je poleg vašega refluksa seveda najbolj verjeten razlog.
lp

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

Lep pozdrav, spet se oglašam zaradi zgage. Spet me je začela matrat, zdaj že dva dni. Grlo me ne boli več, le kašelj je ostal. Zdaj pa ne vem ali me od kašlja peče ali je zgaga. Zdravniku sem omenila vse in kar sem dobila nazaj, da nima časa za pogovarjanje,ker ima polno čakalnico. Tako, da se mi sploh ne gre k njemu. :/

Vzela sem si eno prehransko dopolnilo za sproščanje od Rhodiole rosee, to naj ne bi vplivalo na želodec. Kaj vi menite, kaj mene spet matra? 🙂 Od tistih antibiotikov naprej, že skoraj mesec kar gorim notri, a noben nič ne sliši.

Hvala.

Pozdravljeni. Žal po netu tudi jaz ne bom mogel razločevati med bolečinami od kašlja in tistimi od refluksa. Vsekakor pa predlagam, da se pri zdravniku naročite za pregled in si bo lažje vzel čas.
Lep pozdrav

Problem je v tem, da sem bla takrat osebno pri njemu narocena in me je kar tako grdo odslovil, da bi sla raje h kateremu drugemu. Moram na urgenco ali lahko h kakemu dezurnemu? Hvala.

Ne, urgence niso primeren kraj za razreševanje dolgotrajnih težav. Osebnega zdravnika si izbiramo sami (pač v okviru razpoložljivosti). Predlagam, da si izberete takega, ki mu zaupate in “ujamete”
Lep pozdrav

New Report

Close