Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Prebavila Urologija BAKTERIJE V ODI

BAKTERIJE V ODI

pozdravljeni!
na sistematskem pregledu za službo so mi na podlagi izvida vode svetovali ,naj ponovim izvid vode, če v času ,ko sem dajala vodo nisem imela menstruacije.
Zdaj sem imela izcedek iz nosu, kašelj.. kot neko alergijo in sem šla k zdravnici in pokazala tudi ta 1 mesec star izvid. Ni ponovila izvida temveč mi predpisala Primotren. Po prvi dozi sem dobila vročino in bruhala. Sestra mi je rekla, naj kar nadaljujem saj sem očitno dobila še virozo zraven. Danes zjutraj se zbudim v bolečinah vseh sklepov kar jih imam, z razjedami v ustih..Teh zdravil ne bom več jemala
Zanima me, ali moram te bakterije v vodi zdraviti, saj nisem imela nobenih težav pred tem sistematskim pregledom. Ali so lahko bakterije kaj povezane z belim tokom, ki ga imam kar nekaj?
Hvala za vaš čas!

Spoštovani!

V kolikor obstaja sum, da vam po Primotrenu ni dobro, ga vsekakor nima smisla jemati. Obstajajo številna druga zdravila, če so seveda potrebna. V izjemno redkem primeru, ko bi morali potrpeti z zdravilom, ki vam škodi, bi to počeli leže v bolnišnici in nima to nobene povezave z vašim primerom.

Če trenutno nimate pekočega uriniranja, krvavega urina in podobnega – skratka znakov vnetja sečil (mehurja, ledvic), predlagam, da najprej sanirate trenutno dogajanje, nato pa ponovite pregled urina. V urinu so lahko eritrociti, levkociti, bakterije, glivice in še marsikaj. Za pregled urina ne zadostuje zgolj testni listek, treba je vzorec urina centrifugirati in nato pregledati pod mikroskopom. Samo tako lahko ugotovimo, ali in kaj je v urinu. Predvsem pa ena sama preiskava (razen če naprimer vidimo makroskopsko krvav urin – torej samo kri), ne pomeni praktično nič. Laboratorijsko preiskavo je, po mojem mnenju, sploh če ni ali ne gre v kontekst pacientovega stanja, potrebno ponoviti. Pogosto ne samo enkrat.

Lepo pozdravljeni!

Lepo pozdravljeni! Urološko svetovanje - [url=http://centerurol.de]CenterUROL[/url]

HVALA ZA ODGOVOR IN LEPE PRAZNIKE KOLIKOR JIH ŠE OSTANE!

New Report

Close