badoo portal
Lep pozdrav
Rabim pomoč, ker sem v tem sam brez moči in ne vidim razlage, da se mi je to zgodilo.
Na portalu badoo, sem se začel dopisovati z dekletom, katera me je kliknila in me povabila k klepetu. Sprejel sem ga in skozi pisanje sva se začela spoznavati. Ker sva oba samska (oziroma danes sem zvedel, da bo bivšemu fantu, najverjetneje dala še eno priložnost), res, da mi je vmes priznala, da še vedno preboleva in ima čustva do svojega bivšega fanta, sva se vseeno pogovarjala pogovarjala o vsem, kar se dva lahko pogovarjata, ko potegne simpatija in druge naveze. Najprej je bilo to zgolj pisanje, kasneje pa sva se pogovarjala preko računalnika cele popoldneve in noči. Planirala sva, kako se bova spoznala, kako bi bilo, če bi bila skupaj, kje bi zaživela, saj ona je iz mesta jaz iz podeželja. Zaupala sva si, da se imava rada, pa do sedaj nisem verjel, da imaš lahko nekoga rad in se zaljubiš v njega samo preko pisanja ali pa pogovora. Žal to se je zgodilo. Zaupala mi je vse, bila je iskrena do mene, tega ji ne morem očitati, vendar se počutim prizadeto, saj mi je odprla čustva in ko je to dosegla se je poslovila na način, da mi je napisala, da ne more naprej, kljub temu, da me ima rada, me bo pogrešala in da ve, kaj s tem izgublja. Tudi iz moje strani je isto razmišljanje kot iz njene, sam do tukaj sva pripeljala skupaj, zdaj pa sem ostal sam.
Zanima me, kaj je narobe z mano, nisem nek najstnik z neko pozabljeno in preboleno preteklostjo, vendar ko sem začutil, da je to lahko moj SONČEK (tako sem jo klical) mi je pobegnila. Zakaj, na to vprašanje ne najdem odgovora.
Se je še komu naredila podobna zgodba. Kaj osebo nežnega spola pripelje do tega, da nekomu izrazi svoja čustva potem pa se poslovi, je sploh kdo še tukaj, da je imel enako oziroma podobno zgodbo.
Prosil bi za vsak komentar, da si lahko razložim, če je z mano kaj narobe.
SONČEK, v kolikor boš slučajno to prebrala, vedi, da si v mojih očeh resnično kot SONCE.
Kaj osebo pripelje do tega, da neznancu po netu izpove čustva in z njim načrtuje skupno prihodnost? Prepih v glavi. Dolgčas. Trenutek slabosti. Zasanjanost.
Je s tabo kaj narobe? Malo pa že.
Iskrenost? Očitno ti ta pojem ni čisto domač. Beseda ni konj oziroma zdaj je moderno po angleško: Talk is cheap.
Sonček? Prej nizka oblačnost z veliko možnostjo padavin.
Eno tako preprosto dejstvo: ko imaš nekoga rad, si z njim. Vse ostalo je bla bla bla bla bla.
Večina internetnih zvez se začne podobno. Konča tudi. Vmes je nekaj kavic in seksa. Nekateri so nekaj časa tudi “cimri”. Potem pa jovo na novo na te portale.
Edina razlika je, da eni že od začetka igrajo, drugi pa vse vzamejo (preveč) resno.
Preseneča me edin to, da je v tem primeru moški tisti, ki je bil bolj naiven. Ponavadi so večinoma moški tisti, ki na internetu sadijo rožice, v reali pa je od njih bolj malo cvetja in še manj sonca.
Bodi vesel za še eno izkušnjo. Če boš nadaljeval na teh portalih, boš sčasoma že “zelo izkušen”in en boš več padal na lepe besede in zidal gradove v oblakih brez zidakov. 🙂
Na tisto, da si z nekom, ko, če ga imaš rad, pa se tudi ni treba preveč zanašat. Veliko ljud ni s kom zaradi tega ker se bojijo, da se bodo ponovno opekli. Veliko ljudi je s kom, ker nimajo jajc, da bi šli iz takšne zveze. Potem rajši sadijo rožice po badooju ali pa si poiščejo kakšen “moški hobi”. Internet je videl in preživel že vse.
Punca se je samo slabo počutila in je to morala nekomu, ki jo bo poslušal, razumel, povedat. To je vse. Ti pa si mislil/upal, da bo to dovolj, da se zbližata. Ona sploh tega ni nikoli iskala, saj še vedno močno upa, da reši zadevo z bivšim. Tudi, če se ji tam zalomi, sem skoraj prepričan, da se ne bo obrnila nate, ker močno dvomim, da si jo pritegnil kot potencialni partner.
To ni nič novega, sama sem doživela podobno izkušnjo.
Moram pa reči da je bil fant iz Anglije in ker se je selil iz Mehike s starši je bila njegova angleščina zelo na slabem nivoju. Zaradi študija na Oxfordu, kjer je začel študirati medicino je potreboval nekoga s katerim bi vadil angleščino in tako sva se spoznala.
V pogovorih sva se zelo dobro ujela in imela sva iste nazore in gledanja. Zaradi tega sva si postala naklonjena in to je šlo pač dalje, vendar je na koncu dobil punco, ki je bila zagledana v njegov denar (njegov oče je imel vodilni položaj v kliniki), ko se ga je naveličala in ga pustila me je zopet kontaktiral in mi izlil svojo dušo, kako je potrt in tako dalje…
Nisem bila psihično sposobna prenesti vse to in sem prekinila stike…
Tako, da če bo kdaj kaj, “mora biti v živo”, ker psihiatra se ne grem več.
[img]http://emoticoner.com/files/emoticons/crazy-monkey/crazy-monkey-emoticon-196.gif?1292792430[/img]