Najdi forum

badminton,Celje

Mene pa zanima a se da kje v Celju čist tako,rekreativno igrat badminton?
Pa,npr.da je že kakšno društvo ali podobno?

Kolikor je meni znano, poleg kopališča Golovec – posebej v eni hali, ki je pokrita. Za cene in kdaj je odprto ne vem – bo treba poklicati tja.

Si mi pa dal(a) dobro idejo – tudi sama rada igram badminton.

Hvala!Sem zvedela da res imajo tam nekaj!
Če boš pa rabila kakšno soigralko pa kar sporoči:-))))

Ena stara tema… isti problem…

Badmintona ne morem igrati sam — je kdo za? v Celju…

iščem soigralec/soigralka okoli celje/velenje 1x teden…..040367437

@Lal – “ta številka ne obstaja” 😉

-Tak da še vedno iščem soigralca/ko za badminton v okolici Celja.
moj mail: igorcy@yahoo.com

OPRAVIČUJEM…MOJA ŠT. JE 030367437

Tudi jaz bi igrala badminton, sem pa začetnica, igrala pa bi v Celju, Velenju.

Zdravo, gremo potem kak dan v celju….pokliči….. !!!

Lal, imaš kak mail?
Si moškega ali ženskega spola (je kar razlika med moško in žensko igro), starost? Koliko pa obvladaš badminton? Si profi ali začetnik?

Moški/ 31/ obvladam – da) / nisem profi 🙂 znam skakati 🙂 res hočem malo igrati…..december imajo v celju rekreativni turnir 🙂 piši mi na gauravlaul@yahoo.com
se vidmo 🙂 jaz bi res šel ta teden malo igrat….

Malo Spremembe,
zdaj pa iščem so igralec ki obvlada…tako da pišite samo če obvladate…

Zdravo!

Rad bi igral badminton v Celju, pa nimam soigralca/soigralke. Sem amater – igral bi tako za sprostitev, rekreacijo. Če bi kdo igral z mano, mi naj piše na mail prikra@gmail.com .

lp

ojla,iščem soigralca za badminnton

tvoj email? gsm?

Da obudim chat, če to sploh kdo še bere. Ve kdo ali se da v Celju badminton trenirat (kot odrasla oseba) ali imajo le igrišča za rezervacijo?

Odgovor na objavo uporabnika
ASi, 28.10.2024 ob 18:52

Da obudim chat, če to sploh kdo še bere. Ve kdo ali se da v Celju badminton trenirat (kot odrasla oseba) ali imajo le igrišča za rezervacijo?

Pokliči in vprašaj!!

Odgovor na objavo uporabnika
Jaka241, 21.01.2025 ob 15:45

Pokliči in vprašaj!!

Pozdravljeni vsi,

Kot izkušen zasebni vlagatelj vam ponujam hiter in enostaven način za pridobitev finančne podpore. Posojila odobravam po vsej Sloveniji brez kakršnih koli vnaprejšnjih stroškov. Moji pogoji so pošteni in pregledni, zato ste lahko prepričani, da ni nobenih skritih stroškov. Ne glede na to, ali morate premagati kratkoročne finančne težave ali izvesti večje naložbe, sem tu, da vam svetujem in pomagam. Še danes me kontaktirajte, da bi izvedeli več o svojih možnostih in našli rešitev, prilagojeno vašemu finančnemu položaju. reichardklaus1@gmail.com

S spoštovanjem

New Report

Close