Najdi forum

Bachove kapljice

Prosim za kakšno informacijo o delovanju kapljic in o uporabi.

Bom pa sama povedala. Spim 10 ur, preje 5!

V knjigarni ali knjižnici se dobijo knjige:
Edward Bach: Zdravi se sam
Scheffer Mechthild: Bachova cvetna terapija

Popravljam: Bachova cvetna zdravila

Za Tino in Damjano s foruma Psihiatrija:
Bachove cvetne esence:

Divji beli kostanj – White Chestnut: Določene misli neprestano krožijo po glavi. Notranji samogovori in dialogi.

Jesensko resje – Heather: Človek včasih cmerav.

Kje pa se te Bachove kapljice dobi v prodaji. Ker vidim da lahko vec casa spis me to zanima saj moja jemlje mojam mama tablete za spanje sam pa mislim da bi bilo bolje da bi vzela kaj naravnega

Hvala

zeliščna trgovina Arnika Škofja Loka Suška cesta

Bachova cvetna zdravila ne zdravijo fizičnih obolenj, temveč zdravijo duševne in čustvene težave, ki pa so podlaga mnogim telesnim motnjam. 38 cvetličnih esenc, vsaka iz ene rastline, delujejo na določeno psihično stanje in s svojimi energijskimi vibracijami vzpostavijo ravnovesje. Z odpravo teh težav izboljša tudi spanje.

Če niste prebrali zgoraj navedene knjige, vam bodo svetovali esence, ki so po številkah od 1-38.Lahko se kombinira tudi 2 ali več.

Starejšim osebam zadostuje 6 ur spanja, lahko tudi kratek spanec popoldne, vendar 2 uri po hrani.

Poišći še z Googlom: GAM alternativna spletna lekarna izdelek GAM-T16 nespečnost

Jaz sem jih najprej naročila pri nas in sem dala za že sestavljene 10ml 5500 s poštnino vred. Nato pa sem si v Avstriji v lekarni kupila koncentrate in si jih potem sama mešam in je ena steklenička 20 ml 12 evrov. Tak da se splača iti v Avstrijo po njih.

ali imajo te kapljice tudi stranske učinke?????

¸Po knjigi Bachova cvetna zdravila: Zdravljenje z Bachovo cvetno terapijo je popolnoma naraven način zdravljenja in ne povzroča nikakršnih stranskih učinkov in odvisnosti. Zdravite se lahko prav vsi (tudi nosečnice, otroci, starejši…)
Cvetlična zdravila imajo učinek tudi na živali (če so prestrašene, napadalne..) in rastline (pravkar presajene, uničene od sonca, izčrpane ipd.)

Poleg 38 esenc je 39. REŠILNO ZDRAVILO za akutne primere v situacujah, ki so lahko neprijetni:
pred obiskom zdravnika,
pred težavnim srečanjem ali pogovorom
pred nastopom, izpitom
pri odpravljanju šoka ali strahu

Navodilo je priloženo.

Trgovina v Škofji Loki ne obstaja več.

Ga IVANAM ? ZANIMA ME KAKŠNE KAPLJICE STE IMELA DA ZDEJ SPITE 10 UR? ČE RESNIČNO POMAGAJO.

Za boljše spanje št. 2 trepetlika

Svinjska mast nesoljena od 1 leto stare živali. Mazati zvečer po podplatih. Preizkušeno!

Sam jih nabavljam pri:

[email protected] ;

http://lkm.fri.uni-lj.si/xaigor/irena.htm

Pozabil sem dopisati, da gre za prevajalko Bachovih del v Slovenščino.

New Report

Close