Najdi forum

babylove plenice

Mi imamo pa eno vprašanje glede teh pleničk.
Do sedaj smo uporabljali te pleničke babylov Premium- Windeln MIDI, od 4-9 kg, ki jih je v paketu 46 kom (oranžni paket). Navkljub temu, da je menda kvaliteta teh plenic padla, tako so mi povedali tudi na upravi DM, smo bili mi zadovoljni z njimi, saj tiste boljše varjante sploh nismo poznali, pa še ritka našega palčka se je le s temi pleničkami dobro ujela.
No in ker ritka raste smo presedlali na Premium- Windeln MAXI, od 7-18 kg (rdeč paket).
PA me zanima, ali je še kdo imel take težave, kot mi s temi pleničkami- namreč, pri vsakem previjanju smo malega morali postaviti pot tekočo vodo, da smo mu z ritke sprali žele, ki vpija vlago. Ampak pleničke niso bile strgane, le tisti papir- mrena ki je na plenički, je postal povsem propusten, navkljub temu, da smo pleničke menjali zeloo pogosto!

lp

Tudi moj malček (13 m) uporablja te plenice že od rojstva, pa do zdaj še nismo imeli težav. Ritke ni imel nikoli vnete, ponoči je bil vedno suh. Ne vem, mogoče je tako neobčutljiv otrok, moje izkušnje z DM pleničkami in vsemi njihovimi proizvodi linije Babylove so pozitivne. Če vam pleničke ne ustrezajo, jih zamenjajte, saj jih je na tržišču zelo veliko. Boste že našli prave.

LP, Dadi

Pozdravljena,

Tudi mi uporabljamo babylove plenice že od rojstva (2,5 let) in doslej nismo imeli vnete ritke. Je pa bila bolj rdeča rita, ko smo uporabljali plenice pampers. Res je, da so vse plenice, ki so delane za naš trg (in vzhodne trge) slabše kvalitete, kot so npr. plenice v Nemčiji.

Opazili smo občutno razliko v kvaliteti plenic v zadnjem letu, vendar kolikor vem to delajo vsi proizvajalci. Upamo, da bomo kmalu brez pleničk…
ker če bo šlo tako naprej bodo plenice kmal spet čist zanič..

lp

Nada

Mi s samimi planicami smo zadovoljni, so to tudi edine pleničke kjer ritka ni vneta, le tisti žele pri tej vrsti pleničk nas moti, saj pri planičkah za nižjo kilažo ni puščal.
So mi pa pri DM- u rekli, da kar se tiče kvalitete- vpojnosti, bodo na tržišče po novem letu prišle pleničke take kakovosti, kot so bile pred poslabšanjem

New Report

Close