Najdi forum

zdravo sem dejan star 16 let in imam babydicka ( pod 5 cm ko se mi digne ) prosim pomagajte mi kak mi naj zraste.
dejan

ne skrbi!!!
ne zraste!!!!!

ej ne morem ti rečt:”ne skrbi” ker vem da je to pri teb največji problem za katerega se sekiraš.imam prav?
če je res tak mini (sori) kot si napisu se lahk tud posvetuješ z zdravnikom mogoče bo pa imel kakšen recept?!
jaz imam tudienega za tebe: čim več si ga meč na roke baje da tud tak čez čas “zraste”.
a spolne odnose si že mel?
sicer sem pa še si gurna da bo zrastu ker jih imaš šele 16 čeprav je res da so eni pač(žal) majhni in majhni ostanejo drugi pa pač veliki (pa tudi ti z velikimi imajo lahk probleme veš..)
ok čao velik sreče pa oglas se še…..LP

A ne vidiš, da samo provocira? LP John

Za rast svojega penisa NE MOREŠ ukreniti prav ničesar (razen operacije). Malo bo verjetno še zrasel. Enim rase tja do dvajsetega leta. Toda ne pričakuj, da bo potem dvakrat večji. Narava ti bo navrgla kvečjemu še nekaj centimetrov. Bodi zadovoljen sam s sabo in bodi ponosen na svojo enkratnost. Takega človeka, kot si ti, ni bilo še nikoli, ga ni in ga tudi ne bo. Tista, ki te bo ljubila, te bo sprejela celega, v paketu in ji ne bo pomembno, kakšen si. Če se bo pa katera norčevala iz tebe je pa tako ali tako ena avša. Tudi z nekoliko manjšim orodjem lahko zadevo kvalitetno obvladaš. Taki se ponavadi še bolj potrudijo. Dokler je seks mogoč, je vse v redu.
Lepo se imej, Klemen

Ok, tle te neki zafrkavajo, ampak ne se sekirat!!! Sej si se majhen poba, bo ze se malo zrastel! Lahko ti pa povem, da sem jst prej imela enega fanta za zeeelo veliko batino, pa mu ni nic pomagalo… zdej imam enega s precej manjsim, ki se veliko bolj potrudi, seks z njim je res FUL boljsi!!!
Torej, kot eni pravijo- tehnika je tista, ki steje…!!!

Pa veliko srece pri rasti! 😉

mogoče bo zrastel/vendar ne računaj preveč.

kar se pa tiče deklice/ res, tista, ki te bo ljubila, te bo sprejela takšnega, kot si. Kot pravijo že drugi, dokler je sex mogoč, ni panike. Tehnika, fant. Dolžina ne pomaga kaj dosti, če je tip neiznajdljiv in brez domišlije.

Ne sekiraj se.
Lep pozdrav

didi

hahaqhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahhahahahahahaahhahaahahhahahahahahahaahahahahahhahaah….:)))))))

Vidim,da se na teh straneh pojavlja še en Jure, ki je precej neresen. Zato se bom od sedaj dalje podpisoval z Jure1. Če bo kasneje treba, pa tudi drugače.

Sploh ni fore kok je velik…tko so ti pomoje da ze vsi rekl da je pomembna TEHNIKA!!!!! Pa pomoje tud mau pretiravas-lih 5 pa tud ni no..?? ajde

pod pet ko s edvigne?kok je pa pol normaln.a sploh kej zraste ko s ivzburjen.po resnic no

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close