Baby Born – dodatki
Zdravo
Ali ima katera slučajno kakšne dodatke za punčko ( voziček, posteljica, oblekice) da jih vaši otroci ne uporabljajo več, oz. jih nikoli niso pa bi se jih rade znebile. Mi smo sedaj kupili punčko, sedaj bi pa še kakšne dodatke, pa če bi katera rada kaj proodala mi lahko sporoči, pa se zmenimo!
LP
Jasmina
http://www.neckermann.si/article.asp?docid=151039&class=0001000100030003
na tem naslovu dobite oblekice, ki sicer niso originalne, vendar pa za malo denarja dobite luštne oblekice (preverjeno!). Posteljico za našega borna smo kupili na ljubljanski tržnici pri suhi robi za 3000 SIT(komplet posteljica in posteljnina) – seveda tudi ni original. Naša je (zaenkrat!!) čisto zadpovoljna.
Leny, hvala za idejo, da se lahko to kupi pri Neckermannu. Vendar pa nisem tam še nikoli kupovala, pa me zanima tole: prikazani so štirje dojenčki v različnih oblačilih, ni pa navedeno, ali lahko izbiraš barvo oz. model. Katerega torej dobiš? Saj je pravzaprav čisto vseeno, ampak če imajo različne, bi jaz dva različna kompletka, vsakega za eno od mojih frčafelc. Hvala, Medeja
Uau, potem pa lahko nosi Miklavž (ok, zanj je že prepozno, zaradi dostave), pa Božiček, pa dedek Mraz, pa še za rojstni dan bo ostalo 😉 Saj sem prebrala, kaj vse je v 18-delnem kompletku, ampak … No, naša dečva si neskončno želi čeveljčke za svojega BB, ki pa stanejo med 2300 in 2700 … Hvala, hvala, že naročam! In to samo en komplet, bo dovolj za obe frčafelci. Mirno noč, Medeja