Najdi forum

babica varuška

Zanima me, kako se oddolžite svojim mamam ali taščam, če vam pazijo otroka, ki ne hodi v vrtec.
Moja mami je čisto zadovoljna, da pazi malega in ne želi nič v zameno, a jaz se pa čutim odgovorno, da bi se ji nekako oddolžila, pa ne vem kako.

A imate kako idejo oz. kako ste vi dogovorjeni glede varstva?

povabi jo v gledališče

skuhaj kosilo

kupi ji kakšno stvar za oblečt, ki si jo sama ne kupi

pošlji jo v toplice za nekaj dni in ji seveda plačaj

itd

Tudi kakšna dobra knjiga sede, če je seveda kaj bralke.

se strinjam.. ali pa ji daj preprosto nekaj denarja…….

meni malega med počitnicami ko sva bila v službi pazi malo sestrica,malo tašča in malo moja mami,sestro pobašem in seveda malega in gremo v kino,mami pomagam pri opravilih,tašča mi pa poleg vsega skuha še kosilo ,zato ji dam deset tisoč,vendar ponavadi za ta denar potem kupi malemu kaj,nikol ga še ni zapravla zase,ja nič eni pa mamo zlate mame in tašče-hvalabogu

Tudi nasa babi je zelo zadovoljna in je rada varuska…tudi nasa noce nic v zameno, ampak jima bom obema z dedijem kupila darilni bon,za letovanje v toplicah 🙂

ravno letovanje v toplicah imam tudi jaz v mislih za 5 dni, a kje naj bo tačas mali? moram malo koledar naštudirat, pa praznike pregledat, zaradi mojega dopusta

ps: najbolje bi bilo da bi šli kar vsi v kompletu, mogoče samo druga lokacija

Midve z mami sva se zmenili, da sem ji dajla za hrano (no tudi jaz sem po službi prišla k njej na kosilo), pa še to sem komaj dosegla.
Drugače pa ni nič hotela v zameno.
Sedaj sva se z možem zmenila, da jima (atu in mami) podariva ene toplice malo pred novim letom.

LP

Ja pol bo pa še tam kao “obremenjena”. Mislim da če ti vsak dan čuva otroka, da ji lahko pustiš da gre v toplice sama oz. z dedkom.

New Report

Close