B E D A N C !!!!!
Mihova zgodba mi ne da miru….. Zalaufala sem vse “veze zgoraj” v upanju, da bo Mihi kaj pomagalo!!! Ampak kljub vsemu bi želela pomagati tudi kako drugače, če bi vedela kako. Če potrebujete kakršno koli pomoč – poiskati kakšne strokovne informacije ali kar koli…. POVEJTE! Kontaktiraj me! Poskušala bom sama ali v okviru DBL (Društva blnikov z limfomom). Lahko tudi samo nastavim ramo domačim….. Skratka, rada bi pomagala!
In njegov blog bo ostal nem. In vse ostalo za njim bo ostalo nemo. In vsi se sprašujemo ZAKAJ?
Vendar vem, da odgovora ne bo. Dobili smo še enega angelčka, ki nas bo čuval in bedel nad nami, ter nam pomagal, če se kdaj znajdemo na njegovi strani.
Kljub Mihovi močni volji, je bila očitno volja angelčkov večja, da ga vzamejo med svoje.
Miha je odrešen svojega trpljenja, naše še traja ali se šele začenja.
In še citat iz ene pesmi, ki mi v tem trenutku pošilja solze po licu.
“Moja sebičnost, mi ne pusti…Da bi užival gor med angeli…Bolečina trenutka v meni je…In kličem na ponovno srečanje”.
Lahko sploh kaj naredim? Je lahko človek še bolj brez moči kot v tem primeru?
Pa tako dobro je zgledal, ko sem ga nazadnje videl….
Hudo mi je za vas. Miha je že med prijatelji angelčki, vi pa ste ostali sami z bolečino in praznino v srčkih.
Bolečina bo postala počasi znosnejša oziroma se boste navadili živeti z njo, lepi spomini pa vam bodo ostali in tudi to je nekaj!
Maticu, Manci in mamici en velik objem! Držite se, radi se imejte! Tudi Miha vas ima rad! Tako lepo je pisal o vas…..
Od dopoldne že gledam SMS na GSm-ju. Ne morem verjet, enostavno ne morem verjet. Bil je sodelavec, znanec, kolega – ne več. Bolezen je ustvarila neividni zid, ki ga nihče ni znal in zmogel podreti. Tudi za njegov blog nismo vedeli. Vsake toliko ga je kdo poklical, beseda ni stekla. Zadrega na obeh straneh. Pri nas, ker nismo vedeli, koliko vprašat, pri njem, ke rverjetno ni vedel, koliko povedat. Danes mi je tako prekleto žal. Solze tečejo, hkrati pa vsaja molite za Miha in za vse njegove, najbolj za ženo in otroke. ZBogom!