B E D A N C !!!!!
Evo, vceraj , 19.dan po presaditvi, so me izpustili iz Hemato!!
Počutim se dobro, krvna slika še ni ‘normalna’ a glede na razmere čisto zadovoljiva.
Sedaj me čaka okrevanje in pa kontrola na Hemato po novem letu ter v februarju kontrola na OI in prva doza vzdrževalne Mabthere. Čakam pa še na termin za PET.
Uživajte Veseli december!!!
LP Miha
PS. …sem mislil da se mi bo uspelo javiti že včeraj, a so me doma otroci takoj okupirali s postavljanjem dreveščka. Tu pa se ve kako stojijo prioritete ;-)))
Večkrat sem tudi sama zašla sem, da bi videla, kaj se dogaja z Mihom. Zadnje tedne, dneve me je že mikalo, da bi vam napisala, kaj se dogaja, pa sem si rekla, saj bo Miha sam. Danes vam pa moram. Sem njegova svakinja, z Mihom pa ni najboljše. Ne vem vam povedati, kaj je narobe, naj bi imel eno bakterijo, pa ne vedo, katero. Ima več antibiotikov, pa ne primejo, upajo, da bo ta zadnji. Je na hematološki (če sem si prav zapomnila) v Kliničnem. Trenutno ga imajo v umetnem spanju. Držite pesti, molite, pošiljajte pozitivne misli, vse, kar vam je blizu, da bi se Mihu obrnilo na nolje.
Stiska me v želodcu in v prsnem košu…. Sem ful žalostna po drugi strani pa vem, da moramo zdaj vsi skupaj stiniti pesti, misliti na Miho. Prosila bom v molitvi vse angelčke in Boga, da mu pomagajo iz te godlje.
Dragi moji, težko pomagamo drugače, kot da molimo zanj, mislimo nanj in držimo pesti!
MIHA, ZDRŽI !!!!!!!!!!