Najdi forum

avtošola v MB – katero priporočate?

Prvi pogoj je, da je poceni, drugi pa, da je dobra, ne da te nekaj brezveze zafrkavajo …

Predlogi?

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Ne morem ti svetovati glede izbire avtošole, ker tistih v Mariboru ne poznam. Ti pa lahko povem, da zagotovo vsak kandidat najde prav takega učitelja, kot ga potrebuje.

S prijateljico sva začeli voziti v isti avtošoli, a vsaka z drugim inštruktorjem. Njen je njej govoril: “Zdaj bova pa ponovila še tole vajo…”, s čimer jo je spravljal v bes, ker se ji je nenehno zdelo, da z urami zavlačuje.

Mojemu pa sem v prvi uri, ko sva kake četrt ure krožila po parkirišču in je rekel: “Tako, zdaj pa na cesto!” predlagala: “A greva raje še kakšen krog, da utrdim vajo?” “Vadila boš v prometu,” ni popustil. In ko sem splezala iz avta, bi se morala najprej skoraj naučiti spet hoditi – tako trde in lesene noge sem imela 🙂
In ko je rekel: “Prijavila se bova na društvenega.” sem spet predlagala: “Bova še malo ponovila?” Skratka: vsekozi me je moral “riniti” naprej 🙂 Do zadnje, izpitne vožnje. Ko me je po njej peljal tista dva kilometra do avtošole, mi je o moji vožnji “napel” takšne, kot nikoli poprej. In ko sva se ustavila, se je ozrl k meni in videl, da imam usta do ušes na obe strani. Pa se je zarežal in rekel: “Mah, brez veze! Čestitam!”

Na, in spet sem se spomnila na nekoga, za katerega bi lahko rekla, da mi je pomagal pri eni od življenjskih izkušenj…

Srečno roko pri izbiri!

Moj inštruktor je bil “zloglasni” Pek, ki je s svojo avtošolo pred leti polnil strani črne kronike. Z njegovimi inštrukcijami sem bil zadovoljen, dokaz je tudi to, da v vseh teh letih in kilometrih, nisem še nikoli povzročil prometne nesreče…. žal pa sem večkrat fasal od drugih….. Zaradi njegovega načina učenja, so mi res večkrat tekle solze po licu (od smeha), vendar sem izpitno vožnjo opravil brez napak v prvo (takrat se je še prav vozilo in ne za večerjo)….

Pa veliko uspeha pri vožnji!

LP!

-----------------------------------------------------------

Jaz in moje sorodstvo prisegamo na AŠ Vremec. Zanesljiva, večina opravi v prvo, pri cenah pa nisem prepričana, kako ugodna je. Glede na sloves verjetno ni najcenejša. Pa saj to lahko zveš po TF.

AMDT Tam,na teznu.Inštruktor Ivo Srnec.Res vse Ok.

Avto šola Zebra. Ni boljše motivacije kot vztrajnost gospoda Branka, ki ti vliva iz ure v uro občutek, da si sposoben tudi ti.

Naj počiva v miru.

New Report

Close