Najdi forum

Avtosedeži

Kupujem avtosedež za 5-letnika. Zanimajo me vaše izkušnje ali je bolje vzeti tistega 9-36 kg, ki ima svoje pasove za zavezovanje ali tistega 15-36 kg, ki se zapenja z avtomobilskimi pasovi? Zdaj imamo še tistega do 18 kg, ker je naš fant en tak droben pišek in mu je zaenkrat še prav. Ker pa imamo dva avta, pa bi v drugega kupila pač večjega.

Pa ali imate kak posebej priljubljen model (tam do 30.000 SIT)?

Hvala že sedaj in lep pozdrav!

Jaz sem prejšnji teden kupila Ramatti Jupiter 15-36, prej sem pa imela Ramatti VEnus 9-18 kg. Ti priporočam ta velikega. Cena za tega, ki sem ga izbrala jaz je 24.900,00 preko Comfort Mozirje, jaz sem ga kupila kar pri njih, ker jih na spletu še nimajo.

naša punca je stara 1 leto, ima že 11 kg in 85 cm. Potrebovali bi avtosedež od 9 do 36 kg n sicer za nonin avto. Imava že ROMER KING TS PLUS od 9 do 18 kg, ki je super. KErr imam občutek, da bomo kmalu potrebovali večjega, bi za nono kupili od 9 do 36. KAj svetujete?

Sem pogledala link na avtorevijo. Iz tistega seznama nam pride prava le KIddy life plus. Kje se jih dobi?

hvala

Naša deklica ima eno leto in dva meseca in v enem avtu imamo Concorda Ultimax. Tega imamo od začetka in smo ga od začetka do dopolnjenega enega leta imeli obrnjenega v nasprotni smeri vožnje. Za drugi avto smo kupili Trimaxa in smo zelo zadovoljni, mala pa tudi. Kupila nam ga je nona in je odštela nekaj manj kot 30.000 SIT (izbrala sem ga jaz). Jaz priporočam nakup!

New Report

Close