Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja avtosedez Romer King Quickfix

avtosedez Romer King Quickfix

Odpravljam se po nakupu avtosedeza Romer King Quickfix ali Romer Lord v Celovec. Kje se dobijo najceneje in kaksna je cena, ce je kdo v zadnjem casu kupoval. Koliko pa ste dobili nazaj Mwst?
Hvala in lp,Natasa

Ravno včeraj smo kupili Romer King Quickfix v Toys-u.Pazi le pri ceni- 179 evrov, čeprav so imeli v trgovini ceno 189,razliko smo dobili nazaj. Dober nakup!

POZDRAVLJENA!
Roemer sedezi imajo v celotni Avstriji enotno ceno, zaradi pogodbe s tovarno… tako, da kupis kjerkoli po isti ceni. Tudi mi smo dali zanj 179 €. Po novem bos dala zanj 189 (z davkom), ker ne bos vec dobila MwSt. nazaj.
Torej, cimprej po nakupih!
Lep dan!
Tejca

Mi smo 14 dni nazaj dali zanj 167 EUR z davkom pri Schmid-u. To je cena za gotovinsko plačilo. davka pa še nismo dvignili.

Darja

Tudi mi smo ga kupili pri Schmidu. Cena 167 EUR, vrnili pa so nam nekaj cez 29 EUR davka. Toda v soboto so imeli zgolj se en taksen avtosedez, mislim da je bil vzorec Timo ( crn z belimi crtami ), pa tudi sicer je rekel g. Scmid, da je zadnji cas bolj slabo z Roemerjem ( mislil je na njihovo zalogo ), tako da ne vem ce bo kaj vec izbire do 1.maja, ko se se vraca davek.
LP, R.

Didi, kako pa ste dosegli znizanje cene v Toysu?
V katalogu je nizja cena, na internetu pa visja.

New Report

Close