Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Avtosedež Concord trimax x-line- od 9-36 kg!

Avtosedež Concord trimax x-line- od 9-36 kg!

O tem avtosedežu sem namreč povsod zasledila (internet), da so res dobri in varni (predvsem bočni trk) in da so tudi v tujini zelo cenjeni. Moti pa me, da sem zasledila v reviji Mama različne teste večih avtosedežev in ravno ta Concordov bi naj bil pri varnosti slabo ocenjen, prav tako glede udobnosti. Pa nasploh so vsi kriteriji bili slabi.
Mi ga sicer imamo in moram povedat, da moja punčka v njem zelo lepo sedi in seveda tudi uživa v njem, tako da proti temu nimam nič. Moti me le to, da naj ne bi bil preveč varen. A ima kdo kakšne slabe izkušnje z tem sedežem? Ali pa je mogoče vse le malo za lase privlečeno in nazadnje le niso tako slabi?

LP

V eni reviji v Avstriji sem zasledila da ravno ti dragi avtosedeži so baje nevarni,delali so neke teste s temi avtosedeži.
Tudi mi bomo kmalu šli po nakup novega avtosedeža hmmm ampak katerega še nevem saj eni pravijo to je dobro drugi spet to ni dobro..

Pa saj sploh ni bil drag…..za znižanega smo dali 29.990, drugače pa stane nekje 39.000 Sit.

LP

Neodvisni organizaciji ADAC (nemška) in AMZS (slovenska):

To so edini testi, na katere se je mogoče zanesti. LP!
Matilda

veš, kaj je zanimivo? da imamo mi concorda fix maxija (do 36 kg, za poleganje je potrebna zagozda, mi je nimamo), a je to star model, ki je bil zeeeelo dobro ocenjen – 2 leti nazaj med 3 najboljšimi (concord, Romer in še eden). Trimax pa je kao izboljšan model, ki ne potrebuje več posebej zagozde – pa je ocenjen slabše. To me vsekakor bega – kot da je izboljšava poslabšala varnost.
T.

New Report

Close