Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja avtosedez Concord Trimax

avtosedez Concord Trimax

Ali pozna kdo avtosedez Concord Trimax, ki je v akciji v Arielu? Kako se nasploh obnesejo avtosedezi 9-36 kg?
Hvala in vsem lp, Natasa

Jaz bi ti ta sedež odsvetovala. Res je 3 v 1, vendar ravno zato ni potrebne kvalitete. En avtosedež pač ne more biti narejen dobro za različne teže v takem razmaku. Tudi testi niso ravno najboljši. Mi smo se najprej odločali za tega, pa smo potem imeli najprej 9-18 kg (po lupinici), nato pa smo kupili Römerjevega jahača, ki je od 15 kg dalje.

Srečno vožnjo.

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

mi ga imamo in smo z njim zelo zadovoljni. všeč mi je to, da ima pasove zraven v sedežu, da se ne pripasuje z pasom v avtu. poleg tega pa če je v jahaču, zmeraj sedi nekako v luknji. ga potegne nazaj vproti sedežu, jahač pa proti nogam.
jaz ga priporočam.

Edini v testih dobro ocenjen avtosedez od 9-36 kg je Kiddy Life Plus.

New Report

Close