Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Avtogeni trening in telovadba za nosečnice

Avtogeni trening in telovadba za nosečnice

Zanima me kakršnakoli informacija v zvezi s tečaji avtogenega treninga in telovadbe za nosečnice v Ljubljani.

Lep pozdrav, Lea

Jaz sem na telovadbo hodila na Šlajmerjevo – organizirana je bila s strani porodnišnice in materinske šole. Povprašaj, najbrž še poteka.

LP

Špela

Pozdravljeni,

zanima me kje bi lahko dobila več informacij glede telovadbe za nosečnice, ki jo organizira ljubljanska porodnišnica. Informacije sem poskušala pridobiti osebno, po telefonu in elektornski pošti od same porodnišnice, vendar brez uspeha. Mi lahko prosim posredujete naslov, telefon ali kontaktno osebo, kjer bi pridobila informacije.

Najlepša hvala za odgovor in lep pozdrav,

Darja

Pozdravljeni,

zanima me kje bi lahko dobila več informacij glede telovadbe za nosečnice, ki jo organizira ljubljanska porodnišnica. Informacije sem poskušala pridobiti osebno, po telefonu in elektornski pošti od same porodnišnice, vendar brez uspeha. Mi lahko prosim posredujete naslov, telefon ali kontaktno osebo, kjer bi pridobila informacije.

Najlepša hvala za odgovor in lep pozdrav,

DarjaLea je pisal/pisala:
>
> Zanima me kakršnakoli informacija v zvezi s tečaji avtogenega
> treninga in telovadbe za nosečnice v Ljubljani.
>
> Lep pozdrav, Lea

New Report

Close