Najdi forum

Dragi Aligator,
glede na to, da si (očitno) “nalovdan” z denarjem, je treba samo par katalogov vzeti v roke in izbrati. Se ti ne zdi? Če si pa res totalno brez idej, pa lahko k svoji trenutni izbiri dodaš še Rover 75, nov model A4, mogoče še Peugeot 406 coupe, TT, SAAB (oboje cabrio) … pa še kaj bi se našlo. Bodi izbirčen pri barvi! Saj veš: črna je zakon.
Ampak zadnje čase itak kradejo drage avte. Mogoče bi bil zate tudi nov Peugeot 307 čist OK. Ali pa ta zadnja, mala Alfa.

Petra hvala za dodatne ideje, tudi o njih sem ze razmisljal, pa se je potem
osebna izbira zozila na nekaj od tega dvojega prej napisanega.

Koliko stane ta volvo?

Senta

Aligator, če si športni tip ga ni čez alfo, men se še zdej kolca po njej in srce mi zatrepeta ko jo vidim na cesti. Upam da se bomo mi tud kdaj vrnil na alfo nazaj.

Stari, če smem, jaz bi definitivno MG, seveda pa ti najbolj veš, kaj potrebuješ.

Jaz imam še ženko in dva telebajska, tako da bi MG odpadel, a, samo iz izbire.
Iz glave, ne. (če bi seveda bila varianta ali Volvo, ali MG,), sicer sem ljubitelj Honde, tako da, moj izbor zate: Honda S2000 !

Sam sem imel Volva S40 3 leta in ga ne priporočam preveč.

Wally,

glavno vprasanje je za kaj ga potrebujes. Gre namrec za sredstvo, ki te pripelje od tocke A do tocke B. Sam sem nekaj casa vozil Lanos-a, potem pa preprosto ni vec slo, ker sem potreboval avto za dooolge voznje.

Potem sem si sestavil listo funkcionalnosti, ki jih od avta pricakujem v stilu:
– hocem udobno prespati v njemu (prostoren),
– hocem mocno masino, da ne bom imel vec problemov na Nemskih avtocestah,
– hocem avtomatik, da sem manj utrujen,
– hocem avto, ki je bil dizajniran za veliko kilometrov,
– hocem majhne stvari, ki ti pomagajo na turah (tempomat, ipd.).

Na koncu sem se odlocil za Americana: Pontiac Grand AM, ker je najbolje ustrezal vsem zahtevam. Americani pac najbolje razumejo pojem cruising. 🙂

Tommy

Ha, ha. In zdaj mora nekdo pridet “skodo spucat”… Brez zamere, ampak v drugacnem pomenu od misljenega zveni silno zabavno.

Tommy

R 4 l. 90, zakon…je ne menjam za noben drug avto

Lp Mojca

Volvo 480ES

Dva BMW….eden je letnik 92, drugi pa letnik 94. Ravno sedaj razmišljam o tem, da potrebujeta vsak en par jesenskih gum, potem pa še zimske. Dobro da sta samo na dveh kolesih:)))))))))

Ja, res je hec…
LP
Angel
PS: pa angel mora to storiti…čisto po “angelsko”.

Citoen AX 1.1 caban, l. 93 in novi Audi A4 1.9 TDI l. 2001

Ford Focus karavan , mojo Lancio Y10 sem pa pravkar prodala (financna kriza – kupujem pa po novem 3×3 plus 6, da si bom privoscila Chryslerja PT Cruiser – to so moje sanje !)

Všeč, mislim zadnji del 1. alineje 😉

BTW Welcome back :))

Jani

Vsec – a Chryslerja mislis (CRN !!!) ?
A Focus ti pa ni , a :((

BTW – sem bila malo na bolniski – nic posebnega !
LP A.

Ne srebrn je špica, Focus je pa všeč ženi bolj kopt meni, ampak je tudi meni :))

AUDI A3

l.p.

razen, ce gre seveda za padlega angela… tistega, z rogljicki na glavi…

New Report

Close