Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Avstrija razprodaje – razočaranje

Avstrija razprodaje – razočaranje

Da vam poročam o razprodajah v Avstriji. Danes sem bila v C&A in H&M in o kakšnih razprodajah ni ne duha ne sluha, razen nekaj artiklov. Robe je pa tudi zelo malo, tako da sem bila res zelo razočarana. Še vsakič smo nakupili več kot danes.

Lep pozdrav!

Tudi jaz sem doživela enako. Domov se prišla brez vsega (no ja, v ikei sem kupila dvojne lesene klupce). Mož se je smejal kot še nikoli-ha, ha. Upam, da bo pri nas kaj bolje.

LP, Ivana

jaz sem se vrnila iz Italije z dvema vrečkama makaronov :-(((
se je tut eden doma režal…

MILENA, kje v Italiji si nakupovala?

Tudi jaz sem svojo boljšo polovico danes peljal v A (nakupovalni center pred Gradcem -ne WEST) in je napolnila 2 vrečki z coticami za tamalo. Večino je kupila po rednih cenah saj je od razprodaje ostalo bore malo. Nazaj grede smo se ustavili še v Grali v C&K kjer so še imeli nekaj malenkosti tako,da bo tamala kompletno novo oblečena. Nam je torej še uspelo v tej razprodajni žalosti :).

-------------------------------------------------------------- Kdor isce resnico, jo mora znati prenesti. Kitajski pregovor

Enako. Akcija za nekaj poletnih artiklov,nekaj fantovskih majčk. Ostalo redene cene, sploh me je razočarala nikakršna ponudba! Prijateljica, ki je bila zraven, je imela ful ponudbe za fantka, jaz pa za našo nisem našla skoraj nič! Nič pletenine, vse že bolj tanko,… Je pa dobila kapico in 2 PVC slinčka, mami pa očala. Še zame ni bilo nič 🙁

Mislim, da so ven na police dali tako robo, ki se jo morajo znebiti, govorim na splošno. Lp

Meni pa se bolj zdi, da je roba že pobrana.
Razprodaje v Avstriji namreč trajajo že skoraj 14 dni.

Midva z možem sva bila včeraj v Celovcu in sva tudi razočarana. V H&M imajo zelo malo stvari, ki so znižane, cunjice nič posebnega, ostalo je redna cena, v C&A pa je več izbire. Tako, da vam odsvetujem, da bi se samo zaradi razprodaje vozili tja. Midva sva nameravala nakupiti znižana oblačila za naslednje leto, pa sva od znižanih stvari kupila samo eno majčko, ostalo nama ni bilo všeč. Vsi drugi čudoviti artikli pa so bili po rednih cenah.

V Trbižu. Ponavadi dobim kar dobro. O neilove hlače redno kupujem na razprodajah, tokrat pa sploh nobenih ni bilo. Niti majčk, nič. V benetonu so imeli samo l in xl velikost majčk, bluze pa xs. V espritu še zmeraj furajo une bedaste hlače čez kolena…Tudi v uni trgovini zraven placa, kjer imajo same dobre firme (štacuna za otroke) ni bilo nič posebnega. 20% popusta pri bundi za 150 eurov se sploh ne pozna 🙂

sem šla pa zato danes še v Avstrijo. V kastnerju podobno stanje. Preveliko, premajhno. Sem si pa zato nakupila v Cecilu. Ampak spomladansko robo :-)))

Tudi jaz prišla včeraj iz A (Seiersberg) razočarana. Za mojega mulca (122-128) ni bilo prav nič znižano. Vse ista roba kot jo imamo že doma, pa iste cene. Ni dobil skoraj nič, razen ene jopice in srajčke po redni ceni, seveda.

Za dojenčke je bilo malo več znižanega. Tega smo kar nekaj nakupili. Plišasti pajacki s plišasto majčko stanejo 7 EUR. Proti našim cenam…. Se da res dosti ceneje otročka v AUT obleči.

Da pa ne govorim koliko vsega imajo v KIKI. Pa tako cartane stvari. Si bomo morali še kakega dojenčka omisliti:), da bomo lahko zapravljali.

Skratka, v Seiersbergu imajo vse trgovine vglavnem abschlussverkauf -50 ali celo do -70%, pa se da kaj najti.

Sem bila takoj na začetku, pa nisem našla nič.

LP, Ivana

New Report

Close