Najdi forum

dober dan a mi lahko kdo pove kako je to s državljanstvom v avstraliji z možom živima v usa ampak tukaj je to problem in verjetno se bova morala vrniti hvala moj [email protected]

Državljanstvo v Avstraliji dobiš lahko po štirih letih stalnega bivanja.

Iscem 8 delavcev ( mizarji, parketarji, tesarji ) torej osebe katere znajo polagati,brusiti,polakirati masivni pod v hisah in stanovanjih in za decking – leseni pod na teresah in okoli bazenov. obvezno je znanje Angleskega jezika. dela se v Perthu .
Iscem samo resne in deloholike. pozabite na slovenski nacin dela.

Naj mi nekdo pove od kdaj navadni gradbeni delavci studirajo jezike saj vecina se slovensko ne znajo ha ha…

PERTH
avstralija nudim delo

13.01.15 13:11
Iscem 8 delavcev ( mizarji, parketarji, tesarji ) torej osebe katere znajo polagati,brusiti,polakirati masivni pod v hisah in stanovanjih in za decking – leseni pod na teresah in okoli bazenov. obvezno je znanje Angleskega jezika. dela se v Perthu .
Iscem samo resne in deloholike. pozabite na slovenski nacin dela. ……………………

Ljudje to je nateg. Nobeden ne bo dal delovne vize parketerjem. Ce vam bo pa ta nategant dal delo, bo pa to na crno. Visokim kaznim sledi izgon iz drzave in prepoved vstopa. Vsak tak oglas je prelep. da bi bil resnicen. Amapk ne dvomim, da je precej obupancev, ki bi nasedli iz te propadle drzave Slovenije.

PS: O tem sekretu Britu pa se ne splaca izgubljati besed.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close