Avstralija … iščem delo
XXXxX prosim da prvo preverite informacije…
Tesarji in mizarji SO na SOL listi! Poleg tega so to zelo iskani poklici v Avstraliji.
Plus to, da delodajalci LAHKO sponzorirajo poklice, ki niso na SOL listi. Za sponzorsko vizo mora poklic biti na CSOL listi – kjer je ogromno poklicev.
joj peter zakaj pa ne prides ti v slovenijo ce ste tako bogi dol in delate cele dneve? zakaj se matras? tvoje sporocilo je ena sama negativna pi****… taki kot slovenci so, vecinoma. tako kot se tebi ocitno slabo godi dol, bi moral s prvim letalom v slovenijo, al nimas za karto?
A NPK velja v Avstraliji? Poklic je na SOL ali CSOL listi in imaš NPK kvalifikacijo. Kako je za v Avstralijo. Tnx.
zdravo
Prosim vas, da stik s tem radodarni in iskreni Gospod, ki je dopustil, da opravi svoj projekt in plačati svoj dolgov, kar me posojilo v višini 9300€ . Objavim to sporočilo, ker je naredil dobro in želim, da se boste koristi za tiste, ki so v stiski. Vsepovsod je svoj email: [email protected]
Zdravo zanima me odhod v Avstralijo, kakse so razmere dol in kako je kaj z delom. Star sem namrec 16 let in ze celo zivljenje sanjam o avstraliji in o ribolovu ter samem zivljenju tam doli. Delam 1 letnik gimnazije in razmisljam da bi se prepisal da bi cim prej odsel dol. Prosim vas za odgovor in hvala.
Forum je zaprt za komentiranje.