Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza AVONEX!!!

AVONEX!!!

Pozdravljeni! Zanima me kaj naredite, če se pri vbrizgavanju kaj “zalomi”. Na primer ,če absorbirate kri, tehnični problem-da spušča itd.Imate kakšna navodila glede tega? Lp

Glede na že napisano- kaj naredite z inekcijo? Shranite? Odnesete nazaj-reklamacija?

Ojla!

Tako je to…Parkrat sem aspirirala kri-, da je kri prisla v brizgo.Enostavno sem jo odstranila,saj se ne sme takega zdravila z mesanico krvi vbrizgavat v misico.Navodila so pa itak pri vsakem paketu, ki ga dobis. Verjetno reklamacije ne sprejmejo?!Vsaj za to nisem nikoli slisala… Nap. 1x je bilo premalo tekocine v brizgi, da bi lahko zmesala zdravilo.Vem, da je to draga stvar in mi je vsake injekicej ki jo odvrzem stran zau.Poleg injekcij, ki jih dobim v lekarni jim recem naj mi dajo se zraven konjtenercek za shranjevanje igel.Iglo kr tako v smeti se ne sme metat….Nikoli ne ves kdo lahko brska po smeteh!

Lp, Karmen

zdravo vsem skupaj.

ali mi lahko prosim poveste, kam odnesete uporabljene igle, brizge, stekleničke, ampule. doma jih imam že 3 velike kantice, pa ne vem kje se nahajajo zbiralniki. lep pozdrav in lep dan zelim. tanja

Uporabljene igle odneseš svojemu os. zdravniku..

tannia, najlepša hvala za odgovor in informacijo,ki mi je zelo dragocena.
lep pozdravček in lep dan želim

Meni so rekli v bolnišnici, da nja vržem zbiralnik kr v smeti. Njena teorija- od Med.sestre, ki mi je to povedala je rekla:” itak pa narokomani mečejo igle na tla, mi pa bomo bolj korektni pa bomo metali igle v zbiralnik nato pa v smeti.”! Zdej pa…?!?!?
Ki imam v bolnišnici prakso in vem, da se za te zbiralnike more odvoz plačati. Ker, da jih uničijo jih je potrebno zažgati. V lekarni so mi tudi rekli naj vrzem v smeti. ampak je pa potrebno zbiralnik dobro zapret!!!!

Zbiralnik lahko oddate v vsaki zdravstveni ustanovi. Če pa bi tam naleteli na negodovanje ga oddajte v najbližji bolnišnici. Prosim, da zbiralnik ne mečete v smeti saj so po videzu zelo privlačni za otroke in njihova vsebina zanje zelo nevarna.

New Report

Close