Najdi forum

Zanima me ce se kdo ukvarja s prodajo kozmetike Avon?
Kako poteka, kaksni so zasluzki….

Ne splača se. Premalo procentov dobiš za preveč dela. Saj kozmetika ni slaba, čeprav je v nizkem cenovnem razredu. Nekaj stvari je prav fantastičnih. Včasih sem ogromno delila kataloge, klicala okoli, se preveč matrala in sem videla, da nima smisla. Zdaj pač naročim, ko kaj rabim. Vsi znanci vejo, da lahko tudi za njih naročim in ko kaj rabijo, že rečejo.

Zaslužki so slabi, mene tudi moti to, ker je to delo na črno. V naši državi so pa večje kazni za to, kakor za umor in posilstvo (malo pretiravam, ampak mladinski pisatelj je pred leti dobil za posilstvo fantiča 6 mesecev pogojno…za prodajo na črno dobiš ravno toliko, če ne več)

________________________________________________________ <http://matjer.moj-album.com/>

Splača se, če se včlaniš kot team coordinator. V tem primeru moraš prijavit s.p. ali popoldanski s.p. in ne delaš na črno. Kot TC imaš večji popust in ugodnosti, vendar pa imaš tudi nekaj obveznosti.

lp Vesna

---------------------------------------------- Nikoli se ne kregajte z idiotom, spravil vas bo na svoj nivo in premagal z izkušnjami!

Ne, to pa ni delo na črno, ampak direktna prodaja. Sem 100%.

Ali izdaš račun svoji stranki? Ti, ki naročiš izdelke dobiš račun, če pa prodaš dalje (In za višjo ceno, kot ti dobiš na računu – kataloško ceno) pa ne izdaš računa. To je po moje prodaja na črno.

________________________________________________________ <http://matjer.moj-album.com/>

Jaz nisem včlanjena kot team coordinator, ampak kot navaden član. Malo poznam sistem prodaje. Tisti, ki se misli s prodajo Avona in včlanjevanjem resno ukarjati se mu definitivno splača včlanit kot TC (prijavit s.p.). Mislim, da v tem primeru mora stranki dati račun. Kdor pa je samo član pa kupuje izdelke “za lastno uporabo” in s tem ne služi (vsaj uradno ne :)).

lp Vesna

---------------------------------------------- Nikoli se ne kregajte z idiotom, spravil vas bo na svoj nivo in premagal z izkušnjami!

Sistem je pač tak, da se je treba za nakup izdelkov včlanit. In če se moje “stranke” ne včlanijo, so si same krive. Jaz pri njih ne zaslužim nič. Plačajo mi toliko, kolikor je cena izdelka. Firma pa mi da popust, ki je določen za višino zneska-skupnega naročila.

Preštudiraj direktno prodajo.

New Report

Close