avgustovke kaj je zdaj to?
Cestitke za Lina!!!
avto sem na zadnje vozila prejsnji teden, ko sem se odpeljala na pregled. vozim brez tezav, sam pas me obcasno zelo moti. pa zelo sem obcutljiva na luknje na cesti… zdaj me pa ne spustijo vec same na cesto, tako da sem priklenjena doma 🙁
mi bomo imeli 19m razlike. glede pripravljanja sem brala veliko, in sem dobila obcutek, da nisem nic naredila. ampak sem se ravnala po pbcutku. tako mali po moje se ne razume stvari, sem veckrat poskusila. zato bomo vec dela imeli po rojstvu. in upam, da bomo preprecili ljubosumje.
sprehodi: zelo pasejo, ampak grejo zelo zelo pocasi.
tudi mi imamo rok naslednji teden. prvic je slo 4dni pred pdpjem. ce bo tokrat isto, smo ze zelo blizu. skoda le, da je nas mali zdaj zbolel in sem namesto, da bi bila lepo spocita in pripravljena na porod, cisto utrujena. upajmo, da je ta hudo mimo in da bo malo manj visel na meni zdaj.
lp!
evo-tudi midva sva že iz Rima.
Rodila sem točno na rok:)8.8..Opolnoči mi je odtekla voda,popadki so bili vse močnejši pa na 2 minute,pol se je pa vse ustavlo,zato sem dobila umetne.Punce,ki še niste rodile-en nasvet-če imajo v porodnišnici uno žogo za skakat,jo izkoristite,ker NEVERJETNO paše!!
Skoraj do konca sem skakala po njej,seveda je bil moj lubek ob meni za oporo,pa moja mami tudi(!)
Ob 9h bi mogla že rodit,pa nikamor ni šlo..ob 11.38 pa je na svet z pomočjo vakuma prijokal naš Lan.Pravi korenjaček,težek 3520g,54cm,pa tuk lask.
Razen pekočih in bolečih šivov je zdaj vse o.k.,aha,pa prejokane noči brez spanca..:(
lep pozdravček
Lorika in epija – obema iskrene čestitke!!!
Jaz imam danes rok, sem bila v porodnišnici na pregledu…pa so me poslali domov, da je vse ok. Spet grem šele v petek – če ne bi bilo prej kaj…torej, gremo čez rok! Pa naj se gre solit vse, bolj si želiš čimprej it rodit, bolj nič…pa vse napovedi so ble…ti boš prej rodila….evo ga zdaj! Saj ni problema, samo enostavno ne zmorem več! Tako težek trebuh imam ali pa vsaj občutek nenormalne teže, da še samo ležim. Ne paše mi več niti na bok ležat…nič mi ne paše! Iz min v min sem bolj sitna!Hodit skoraj več ne morem, ker me medenične kosti tak bolijo, da imam občutek, da mi ne dajejo več opore, da bom padla…
Joj sem vam spet zatežila. Sorry punce!
Tatjanad, sta že doma?
LP vsem, nika
čestitke!
Jaz imam pa jutri rok in se moam zjutraj zglasit v porodnišnici (amnioskopija in CTG). Tud men so govoril da je nevarno da bi predčasno rodila in to od 31 tedna naprej, evo zdej pa še zmeraj nič! Ful sem jezna, za nobeno rabo več nisem, samo prekladam se po stanovanju, gledam tv, rešim kakšno križanko, grem do trgovine, kaj drugega pa že ne več. Živi obup, res sem iz dneva v dan v slabšem stanju in nevem kako bom na koncu še rodila. Upam da je čimmanj takih ki takole čakate! LP
ojla, sam na hitro. ja, od ponedeljka smo ze doma. vec o porodu pa sem napisala v sosednji temi.
vsem iskrene cestitke, tiste, ki pa se cakate, pa kar pogumno!!
lp, tatjana
Tatjanad, kje, v kateri temi si napisala več o porodu? Nisem te našla.
Kje ste punce? Ste že vse srečno rodile, razen mene? 5.dan čez rok sem. Jutri imam spet ctg in uz v porodnišnici…tam skoz vse ok kaže, jaz pa se res ne počutim več dobro. Imam občutek kot, da otročku več v trebuhu ni ok, tak nemiren se mi zdi, skoz se premika. Tudi ponoči v eno, že 2 dni nisem prav spala, pa sem gin. to povedala…brez komentarja.Imela sem že neke krče…tudi po več ur skupaj, vendar se je že dvakrat vse po desetih urah umirilo…ne vem kaj se dogaja…zdi se mi, da moja nosečnost traja že celo večnost in da je nikoli ne bo konec…prav depresivna že postajam.
Pozdrav punce! Javite se kaj!
LP, nika
nika, napisala sem v temo avgust-ze rodile.
zelim ti, da se porod sam zacne in da bos kmalu lahko crkljala!