Najdi forum

AVGUŠTINA – NASVET

Draga Avguština !

Veliko nas je, ki si nas še dodatno navdušila za Atkinsona. Kot je razvidno tudi iz drugih mailov – nas vse skupaj zanima jedilnik – uvajalna dieta Atkinson !
V osnovi mi je jasno – a kljub vsemu – kakšen zajtrk, …

Najlepša hvala za odgovor !

Mimi

Zajtrk: tuna v olju in sir
Kosilo: kuhana govedina z majonezo brez sladkorja
Večerja: pečena postrv

Čez dan spij 2l vode in ne pozabi na vitamine – o njih smo že govorili.

LP in oprosti, ker si tako dolgo čakala na odgovor.

Malo pobrskajte po netu in našle boste na tone člankov, študij in vsega možnega o škodljivosti nasičenih in predvsem trans maščobnih kislin.

Ma sej jim ne bo nikoli jasno..glavno da na hitro shujsajo, brez telovadbe z cisto nezdravo dieto…da bodo potem “lepe” (btw, a kej telovadite) in zelo mozno, da tudi bolane…sicer pa ne dvomim, da se to vse tudi hitro dobi nazaj…

Avguština !

Zahvaljujem se ti za odgovor – dobro bi bilo, da se slišimo večkrat!
Čeprav je bilo vprašanje namenjeno tebi, se na tej forumu veliko oseb počuti poklicane, da negativno komentira – poudarek na negativnem in nekonstruktivnem !

Najlepša hvala in lep dan še naprej !

Mimi

Draga Avguština, verjetno nikoli nisi bila pretirano debela, zato tega ne moreš razumeti. Najlaže je nekomu svetovati, če pa nisi bila nikoli na tem, je bolje biti tiho.
Jaz se s tem borim že celo življenje, in zastopim vse obupane “debeluške”, ki so pripravljene storiti tudi take nezdrave diete kot je tale, samo da bi shujšale, samo da bi bile enkrat v življenju občudovane, da bi končno lahko oblekle ozke oblekice in majčke, in nasploh bile zadovoljne same s sabo.
Ko si enkrat že tako obupan in tako na koncu, si pripravljen tvegati tudi malce zdravja, samo da bi bil suh….
Ob vsem tem branjem sem velikokrat prepoznala tudi sebe, zato ne bom nič kritizirala te in one diete…..

New Report

Close