AVENE
No, pa da se oglasim še tukaj.
Avene kremo nismo preizkusili. Mi uporabljamo A-Derma kremo na bazi ovsa in sinčku zelo ustreza. Z Bepanthenom smo imeli od začetka težave. Pediatrinja nam je posredovala izkušnjo neke mamice, ki je hčerki ublažila mačan srbež z ovseno kopeljo (mislim, da je kar namakala v vodi oves (?!)). Baje naj bi ji pomagal. Potem sem kupila tudi od A-Derme ovseno kopel. Mojmu sinčku je pač ustrezalo, ni pa še nujno da bi tudi ostalim.
lp,
mojcapec
leto in pol za nego uporabljam le hladilno mazilo z olivnim oljem, kopeli dodajam olivno olje…krema za sončenje Avene je pa zakon! kupila sem enkrat tudi kopel in kremo, pa se mi nista zdeli koristni. krema je zelo vlažilna, mislim pa da je pri AD pomembno da se naredi sloj na koži, ki jo ščiti saj je ti otroci nimajo.
Avene se dobi v lekarni. Sicer pa nam – odraslemu in malčku ustreza Eucerin, ki se tudi dobi v lekarni. Uporabljamo milo in losion, tako za obraz kot telo. vsebuje ureoo, ki veže vlago na koži. Priporočam. Pri nas ga uporabljamo že dve leti, potem ko smo preverili vse ostalo. Avene sem preizkusila samo na sebi, ampak nimam AD, le bolj suho kožo. Je tudi OK.