Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost AVBTOMOBILSKE IGRICE..

AVBTOMOBILSKE IGRICE..

…zanimivo..zanimivo…..kako pa odstranite vojsko izbruha moskosti????

ali morda kej sprica na okoli??? :))))

demi…pri meni je bilo in je se…khm…mokro in trdo..a zelo sproscujoceee

Mokro in trdo…oooh…sproscujoce pa sploh…Uzitek:))))

Vojska izbruha moskosti? Zanimiv izraz:)) Imas pac robcke zraven ali pa kaj podobnega.Samo mene zanima,a hoces imeti ti posprican avto ali tocno dolocen del?:)))

Ko berem te vase odgovore……ej kaksne avte pa imate.Ne vem no, v 306 je vsekakor preozko za karkoli drugega, kot kuplungo pa gas pa zavoro…Pa Jure1 kar luksuz pici z usnjenimi sedezi….Svaka cast. ; )

Nekoč sem imel diano. Nikoli nisem preveč dobro čistil avto. In potem sem to dijano prodal prijatelju. In čez kak dan me je ena znanka “napadla”, kakšen avto sem mu prodal, ker se ji je po eni “seansi” prikradel na obleko en flek šmira. Ne spomnim se, da bi znotraj kabine kaj mazal, ampak očitno je nekaj nekaj moralo biti…, mogoče kaka mast na kakem delu ogrodja sedeža ali kaj takega… Mogoče sta pa kaka zic ven dajala, …, diana ni imela lego sedežev.

Nekoč sem imel damo, ki je izredno uživala, če je sedela na havbi, jaz sem jo pa stoje. Mislim, da je bila neke sorte fetišist in da jo je strašno vzburjala hladna pločevina pod ritjo. Meni to ni bilo preveč všeč, vendar sem se pač občasno malo “žrtvoval”… Pa še strah me je bilo, če bo na pločevini na havbi mojega lepotca ratala kaka vboklina…

Moj avto je relativno velik, in je lahko ona zgoraj in je lahko kar divja. Tudi zadaj lahko počneš marsikaj, imaš prav.. Sicer je pa še veliko položajev, a jih je takole javno malo težje opisati. Mi pošlješ svoj e-mail naslov. Bi ti lahko poslal marsikatero podrobnost, tudi slike.

Sem takoj za!!! Za prakticiranje namreč. V avtu, na avtu, ob avtu, kjer koli.

Usnjeni sedeži so zelo primerni, ker jih potem samo obrišeš z vlažno krpo, in se nič ne pozna. Sicer pa je spermo škoda razsipati naokrog. Bolje je, če gre v pi***ko, ali pa v usta, ker ima veliko proteinov.

Ja, Maja, Hyundai Elantra, 2000 ccm, usnjeni sedeži, avtomatska klima, …….

Ne opisuj dalje, mi ze prihaja…

Meni tudi, ko mislim na tebe.

hmmm kaj noben ni nikoli v kakem prtlazniku pa na karavane sploh niste pomislili=)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close