AVBTOMOBILSKE IGRICE..
…ste (seveda ste) seksali v avtu….??? so bile kašne težave ?? morda kašna smešna zgodbica??..
Ojla!
Midva s fantom sva prvič v avtu…pravzaprav ne samo prvič,temveč tudi drugič in tretjič. In zdaj ko sva skupaj ze več kot dve leti si v spomin na “stare čase” to še vedno kdaj privoščiva.:) Moram rečt da je na srečo vedno vse potekalo brez zapletov in da niti ni tako neudobno glede na to kako zakomplicirano se sliši.:)
LP
Vau,dobro vprasanje:))))Meni je bilo zelo vsec v avtu.Sicer je najprej zelo zanimivo kako se spraviti skupaj,ampak potem sploh ni tako neudobno.Pac se prepustis uzitkom in ne mislis na avto,ampak na partnerja.So pa seveda razlicne variante,ki jih lahko pocnes.Sede,klece,leze,spredaj,zadaj,…1001 moznost:)))))
Ampak vseeno imam raje druge “prostore”.Je pa super popestritev drugace:))))
In kako je bilo pri tebi?
Najbolš je NA avtu.
Midva sva se “samo” igrala v avtu, niti ne tako nedolžno, samo s tem da sva bila na zadnjem sedežu, pred nama pa sta sedela dva, ki mislim, da nista imela najmanjšega pojma 😉
Včasih je bilo v avtu nujno, ker ni bilo veliko možnosti. Sedaj pa za popestritev. In ker imam usnjene sedeže, se vse, kar priteče ven, enostavno obriše z vlažno krpo.
Sem pa poleti, ko sem kolesaril, peljal mimo parkiranega avtomobila, ko je iz njega stopila mična, popolnoma naga mladenka in si začela oblačiti hlačke. Bil sem 2 m stran, a me je opazila šele, ko si je začela vleči hlačke čez ….. Malo sva se spogledala, se nasmehnila drug drugemu, nato pa sem šel dalje. Kaj je ta čas počel on, pa ne vem.
Sede, na sopotnikovem sedežu je čisto v redu, ali ne?
Meni se je enkrat polomil volan. 🙂
Probaj še enkrat pod avtom….
Lep dan maca..hahaha
:)))))Ej,tam je pa sploh super!Po resnici povedano se mi zdi celo bolje kot pa zadaj.No,odvisno…Je pac tako,da se mi zdi,da pride tu najbolj do efekta.So pa tudi spredaj razlicne variante,seveda…:))
Ja, če ona sedi, in če je avto dovolj prostoren, lahko poklekneš med njene noge in kot “orodje” uporabiš jezik. To je čudovito.
Ja,to je ena izmed variant.Ni slaba.Vendar pa mi je taka klasicna varianta,kot je to,da ona sedi na njemu,mogoce bolj vsec.Samo potem ne smes biti PREVEC divji,ker avti niso prevec visoki:)))Razen,ce je avto res prostoren,potem pride v postev tudi to. Drugace pa lahko to moznost opravita zlahka tudi na zadnjem sedezu.Ker zadaj pa ga skoraj ni polozaja,ki ga ne bi mogel poskusiti.A ni tako?
Točno tako je!
Jaz sem mel dvakrat v zivljenju obdobja, ko sem to pocel skoraj izkljucno v avtu. No, pri enem se je polomil sopotnikov sedez, ampak sva ga potem nekako “obudila” k zivljenju. In v avto in na avtu se da ma tut vse kar ti pade na pamet sprobat. Ziher in preverjeno!!!
LP
Matej
Ce se je polomil,potem pa…vsaka vama cast:)))))
Ej,kako je to na avtu?Nisem se:(((
Vidim, da si vsestranski 🙂 Pa strasten tudi, da se sedež kar takole polomi…
Ej, ej, pa sej sedeza res ni tako tezko polomit, ne vem no, mislim, sej je blo kr hudo, sam… A kako je na avtu? Ja, ce mas cas, das deko na havbo, punco na hrbet, mogoce si mores sam podstavit kak kamen pod noge in gre…
Deal…bom poskusila:))))Zdaj moram najt samo se enega,ki bo pripravljen prakticirat:)))))
Se javljam prostovoljno. Obljubim, da pridem s segretim avtom, da te ne bo zeblo v rito.
:))))))) Come on,baby…Samo ne potrebujes takega avta,ker mislim,da bi me moral TI pogret,da me ne bi zeblo:))))))
Avtov segretih pa je itak dovolj:))))Ampak potem mora biti se klima,da ni vse zaroseno:))))
Obvladas?:)))))))))))))))
Forum je zaprt za komentiranje.