Najdi forum

Avanture???????

Zivjo!

Tule se oglasam prvic(nikakor ne zadnjic). In me zanima kaj si mislite o enonocnih avanturah. Naprimer tako kot jo isce student.
Priznam tudi jaz sem ze imel dve taki avanturci. In nimam nic proti ce se to zgodi recimo enkrat na pol leta(mogoce je pa ze to prepogosto). Kaj pa tisti ki to skos pocnjo(pocnete)?

Carpe diem

Fantom

ja ja to more bit. zdaj smo mladi zdaj nam mora fajn bit!!!!

Enonočne avanture odpadejo.Za sex je treba ljubezen.

ja ko bom, ( definitivno nekoc bom) imel punco… in ce bom zvedel da je imela taksne in drugacne izpade … bom nemalo razocaran nad njo…

lp

Ejga miha! To se dogaja!

Jaz sem za take avanturice, če si samski, če pa ze imaš fanta ali punco pol pa ne vem ce so take avanturice lih pametna poteza.

Pametne…mogoče ne, so pa zanimive, adrenalinske…..in blazno sexy…..

Nikakor se ne spusat v to, ce imas punco(fanta). Ce ti kaj pomeni potem kakih zelj po avanturah tako ali tako nimas(ce ga imas in ti nic ne pomeni, pojdita raje takoj narazen, da ne bo kdo bre potrebe prizadet).

carpe diem

Fantom

Če si samski se od časa do časa lahko zgodijo…Zakaj pa ne! Vsi smo samo ljudje, vsi imamo potrebe… Ampak ko maš pa resnega partnerja in ga imaš rad…pol pa to odpade! Unikat, neomadeževanih punc je vedno manj, zato pohiti!!!

ma jaz pa nisem za avanture… ok, tu in tam… a da bi to skoz pocela se mi zdi nesmiselno, ker ne morem biti z nekom kr tak, za seks ali kaj takega.
raje ljubim nekoga.

tu in tam??? kaj ni to že avanturica? :))

Bla sem studentka, zivela v studentu in se predobro vem kako potekajo tovrstne ” igrice”, tam ni vazno vezan- ne vezan, resna punca, al pa sveza ljubezen, tam se je in se bo pocelo ” avanturiralo” vedno!!!

Jaz nimam nic proti temu, seveda ce nimas resne zveze, raje imam fanta , ki se znori, proba in ve kaj hoce imet, kot pa tiste, ki sam neki bi, pol pa itak nic, al pa eni ki se sam hvalijo, kolko so jih danes podrli, pa tra- lala.

Tudi sama sem nickolikokrat okusila to “ljubezen”, ker sva si oba tako zelela. Ko si mlad, bi imel pa ne bi imel resno zvezo, in to je prava resitev za ta problem. Mladi smo se in zakaj ne bi izkoristili ( sebi in drugim vprid) svojo igrivost, razigranost, potrebo, nujnost!!

To je del zivljenje, saj ne mores tega pocet vnedogled, zato so sudentska leta pravsnja za avanture. (ki se potem zal pogosto prenesejo v zrela leta)

………pa sej ne bo nihce izvedel…….ne povedat nikomur……….

Povprecna punca

Ja, točno tako je v študentskih domovih. Uhh, kje so ti časi… Saj je bilo lepo, brez skrbi, ena sama velika uživancija. Pa malo truda pred izpiti, pa potem spet uživancija… Avanture so seveda del tega. Ja, spomini…..

Avanture so za tiste, ki jim to sede. Tudi sam sem šel skozi to v različnih oblikah, ko sem bil že s kako punco ali pa ko nisem bil z nobeno. V mladosti je to po mojem mnenju normalen pojav, ne siceer za vsakega, vendar, če ti to paše, gremoooooooo, seveda
pa ne pozabi na zaščito, kajti danes se tudi ni pretirano za igrati, hhmm

Men je prov žou, ampak jest grem seksat samo s tistim, ki mi je res všeč, me privlači in sem že napol zaljubljena vanj (al pa na 3/4). In če je tko, ga pol nočem izpustit iz krempljev!!!
Ampak vsi samski, ki vam to sede:KAR UŽIVAJTE!!! Samo pod pogojem: samski s samskimi, je bolj fer tako.

zakaj se pa ti tega ne držiš? A nisi napisala, da seksaš v troje z ljubimcem in njegovim frendom in da tvoj tip za to ne ve?

Ne papillon…. to je bla ena druga maca, ki je tapravi maci ukradla nick… no in tista k je ukradla nick je zdej mnde mica…….no in mica (s takratnim ukradenim nickom maca) je mela skupinski sex…….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close