Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina avamigran

avamigran

Spoštovani!

Nekje sem slišala, da so prenehali izdelovati tablete proti migreni “avamigran” in me zanima, če je to res?
Hvala za odgovor.

Spoštovani!

Tega ne vem. V Avstriji jih boste verjetno še vedno dobili.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

Pozdravljeni!

Tudi sama sem dolgo časa jemala Avamigran, ker pa je kar drag ne glede na to, da ga dobiš na recept sem iskala domači nadomestek in lejga, našla sem tabletke, ki mi ustrezajo bolje kot Avamigran, le pravi čas jih moraš vzeti. Ne bom okolišila, v lekarni brez zdravniškega recepta lahko kupite tablete Naprosin, ki pravtako so učinkovite za napade migren. Tudi če že imate napad, vzemite eno tabletko se ulezite in na čelo dajte hladne obkladek in čez kakšno uro boste videli učinek. to vam pišem iz lastnih izkušenj, kajti zelo dobro vem kakšni so ti napadi in kakšno je počutje ob napadu. Skoraj vedno že ob prvih znakih ugotovim, da gre za napad migrene in hitro vzamem tabletko Naprosina in nekeko najhujše preprečim, če pa sem pozna pa ravnam kot sem vam opisala zgoraj. razen tega na zmanjšanje napadov migrene vpliva še manj stresno življenje, ne obremenjujete se preveč, kajti škoda je vašega zdravja za vsako zadevo in skušajte živeti čimbolj umirjeno.

Lep pozdrav in čimmanj napadov migrene!

Taja

Spoštovani!

Tablete naprosyn dobite tudi na recept.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

New Report

Close