Australia
Saj vem NYC,
pa vendar, ni tako lahko, če bi imela vsaj najmanjšo možnost dobiti zaposlitev sploh ne bi premišljevala, tako pa me je kar strah.
Tu imam dobro službo it, ma saj je brez veze da nakladam…
Verjetno si misliš takole: če bi mi bilo ful bed bi verjetno šla brez nadaljnega, tako pa cincam. Želim si najprej diplomirati, nato pa bi se podala od tu. Razen prijatljev in staršev me ne Slo. ne veže (žal) nič.
Te smem vprašati, koliko si stara, boijim se da je zame pri 28-ih že prepozno ????
kaj misliš ?
Živjo Sandi !
Praviš 28, saj si ja še čisto mlada, brez skrbi, so še veliko starejši, ki se odločijo za novo življenje na tujem. Kar pogumno na pot, če ne ti bo res žal. Izkoristit je treba vsako priložnost, pa probat.
LP, Pavle
Pavle hey,
saj vem, saj vem, treba je samo storiti, in tu je potrebno le eno -POGUM,
za katerega pa velja, da ga imaš ali pa ga enostavno nimaš………
Kaj pa vem, jaz pomoje nisem med najbolj pogumnimi na svetu, amapak sem vsaj (kar) trdo odločena, bom storila vse, da mi uspe oziroma bom poskusila…….
VERJAMEM, DA BOŠ POSKUSIL TUDI TI…:-)
SANDI
tudi jaz bi poskusil v avstraliji pa se mi sanja ne kako naj se tja preselim.naj grem dol in upam da me bo kdo vzel pod streho,ali celo zaposlil. PROSIM NAPISITE MI KAKO SI VI PREDSTAVLJATE DA NAJ SE ZAČNE ŽIVLJENJE TA DOLI.napisite svoja mnenja
Hey JACK,
vsekakor je najbolj siguren način ta, da si najprej urediš papirje.
Vse potrebno boš iizvedel spodnejm naslovu (ki mi ga je sicer posredoval Klaus)
Sama sem ravno prišla iz dopusta iz AUS in povsem začarala je tudi mene, razmišljam o premiku pa ne vem kako naj se ga lotim. :-))
Pozdrav,
Sandi
Haha, najbolj žalostno je to da jaz že pri 26 mislim, da je zame že prepozno…..ampak samo zato, ker sem se morda prenaglila s poroko…drugega kar bi me vezalo ni tukaj, nič me ne bi zadrževalo, tako pa….
no vseeno nikoli ne reci nikoli…LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE, YOU NEVER KNOW WHAT YOU GONNA GET…
lp
pol msiliš da pri 28-29 kljub vsemu eš ni prepozno???
Hey NYC,
(prejšnji post mi je ušel; sorry)
Potem ti misliš da tudi pri 28-29 vendar še ni prepozno? Jaz se strinjam, s tvojim pogledom, treba je izkoristiti vse možnosti, ki se ti ponujajo, le pogum je treba zbrati. To se mi zdi dejasnko prvi od pogojev, za tak korak.
hay sendi
hvala za odgovor,poleg tega pa bi te prosil ce bi bila tako dobra da bi mi se malo svetovala glede australije.ce zelis mi lahko pises na mail([email protected])
drugace pa naj povem da sem bral da je ni države ki bi bolje sprejemala tujce kot je to australija.
Živjo Jack !
Ja res je, ampak mislim da tudi Nizozemska kar dobro sprejme tujca. Vsaj tko sem jaz bral.
LP, Pavle
Jack,
težko, ti napišem kaj uporabnih informacij, ki bi koristile tvoji odločitvi, saj avstralske zkonodaje glede priseljevanja, zaposlitve in možnosti pridobitve državljanstva žal ne poznam.
Uporabi link, ki sem ti ga posredovala v enem izmed prejšnjih postov.
Sama sem bila tam samo na dopustu in sem sedaj popolnoma obsedena. Samo še na to mislim, kako bi se “preselila” tja, vem pa da ni tako enostavno.
Tudi meni bi prišla prav kakšna uporabna informacija, tako da, če je kdo kle, ki ve kaj več, prosim….:-)))
sandi
Veš kaj, če si dovolj fleksibilna oseba, potem leta niso pomembna…zame definitivno ne bi bilo prepozno niti pri 28 ali 34…če bi bila samska. Jaz gledam iz svojega “poročenega” vidika…zato pravim, da je zame že prepozno…Sicer pa ne morem vedeti kaj vse se mi lahko še zgodi ko bom toliko stara…a ne? Lahko, da bom takrat na stvari gledala drugače, lahko pa da se bom takrat odločila na novo….who knows… Skušam ti povedati, da če si samska in veš kaj hočeš, potem ni nobenih ovir.
LP in veliko sreče!
Forum je zaprt za komentiranje.