Najdi forum

Zelo rada bi se letos odpravila delat za kakšno leto dni kot aupair. Zanimam me kako to vse sploh deluje. Kaj rabiš, da lahko sploh postaneš ali morš opravit kakšne teste. Z angleščino mi je tak, sem že tri leta iz srednje šole letos pa sem se odpravila študirat (osnove angleščine vem, kaj več pa bi težko rekla). Če je katera že bila aupair bi ji bila zelo hvaležna za kakeršnekoli informacije.

Jaz sem bila aupair pred vec kot 10 leti in gotovo so stvari zdaj malo drugacne in zato , upam, malo boljse organizirane… Menda je v Slovenjij kar nekaj agencij, ki ti bodo pomagale najti to delo in tudi priporocam ti, da uporabis agencijo. Ce imas s tem tezave, se mi javi na temle forumu in ti bom poiskusila pomagati, sem namrec v Angiji in zato malce odtujena od razmer v Sloveniji.

lahko uporabis kaksno agencijo v sloveniji,v lj je erazem pa se kaksna bi se najdla,ali pa kar preko interneta ce si upas.je vec moznosti za izbiro familij.dobro je ce poznas jezik kamor odhajas pa kaj izkusenj da imas z otroci ni pa nujno.ce te kaj vec zanima mi lahko pises na email
[email protected] ali pa se celo dobiva na kavici in ti povem kaj vec-

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close