Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem Ortovital: klinika za koleno, hrbtenico in druge sklepe Atroskopija kolena (pregled pri vas) – prošnja za mnenje

Atroskopija kolena (pregled pri vas) – prošnja za mnenje

Februarja letos sem imel pregled pri vas zaradi bolečin v kolenu. Ugotovili smo da imam težave z hrustancem predvsem pri teku in težjih obremenitvah.

Čez nekaj časa sem ugotovil če neham tect in podobno da nimam nekih težav.

Opravil sem tudi po vašem nasvetu pregled v UKC MB  kjer se je dr. odločil za atroskopijo ki jo mam kmalu in sicer:

Revizijsko atroskopijo kolena in oskrbo hrustanca na medialnem in lateralne kondilu femorja.

Prosim vas za mnenje če je smiselno it na poseg saj me je strah da nebi blo slabše saj če ne športam nekaj na polno izpustim tek pa nogomet lahko ok funkcioniram in nimam večjih težav.

Za vaš odgovor se vam vnaprej zahvaljujem.

Pozdravljeni,

na elektronski naslov [email protected] mi prosim pošljite moj izvid, nakar vam bom odgovoril.

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

Sem poslal. Hvala za vašo prijaznost

Prosim. Prejel in vam odgovoril.

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

New Report

Close