Najdi forum

Atomske toplice

Gre kdo od 15-22 avgusta v atomske toplice. A se tm kj dogaja, enkrat sm ze bil tum sam je ful dolg casa nazaj pa me zanima a se zvecer kj dogaja?

ajde
dobr se mejte

jaz ne bi šel, ker bi potem vseeno malce preveč svetil od radioaktivnosti
pa še druge ogrožal

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Se ne imenujejo več atomske toplice – zdej so terme Olimia…nobene ogroženosti zaradi radioaktivnosti več;)

uh, pol bom pa šel

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Če greš slučajno v Aqualuno ne pa v hotel (kar verjetno greš ker v hotelu se lahko zabavajo samo ljudje ki so stari nad 70 let in kot zabavo smatrajo opazovanje kako njihova proteza lebdi v kozarcu s šumečo tabletko), glej da boš 15. 8. raje porabil za kaj bolj koristnega kot kopanje. Pojdi gledat jelene v hosto, pojdi na degustirat naše lokalno vino, ali pa enostavno prespi ta dan. Pričakujemo, da bo na ta dan naše bazene obiskalo okrog 4-5000 ljudi, raje pa štej kakega več, kot manj. In zdaj si predstavljaj kopanje v bazenu s 500 folka na 600 kvadratnih metrih bazena (govorim bolj na pamet in od oka, v resnici ne vem kolikšno površino imajo bazeni). Predstavljaj si, kako bo dolga vrsta, v kateri boš čakal, ko se boš hotel spustiti po toboganu. Predstavljaj si, da se boš skoraj utopil v bazenu z valovi in mi nalagal dodatno delo. Predstavljaj si, kako boš jezen, ker boš plačal 2100 sit, zato da te bo opeklo sonce.
In predstavljaj si, kako bomo trpeli uslužbenci, ko bomo imeli v že tako prenapolnjenem delavniku še enega gosta več.
Moja služba je najbolša…

Zanimive stvari se tam dogajajo. Lani sem bil tam in sem vzel s sabo notebook, pa mi je tam crknil disk. Verjetno zaradi radiacije. ****

Hodim vsako leto od 23. do 29. decembra. Takrat se definitivno nič ne dogaja. Vsaj v hotelu ne. Poleti v Aqua parku še nisem bil.

V Aqualuni je čist bedno, ker je pri vsakem toboganu en sitn “kopališki mojster”, ki začne na ves glas divje piskat s tisto svojo piščalko, takoj ko se en osebek po toboganu spusti v nedovoljenem položaju, npr. po trebuhu z glavo naprej, t’k da piščalke kar naprej odmevajo po kopališču.
Enkrat sem bil tam in ne grem nikoli več!
Moravci so zakon!!!

Se strinjam.Po 10.septembru pa tudi Ptuj ,ker odpirajo 6 novih bazenov.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

živjo!jest sm glih včerej zvečer pršla iz atomskih nazaj!bla sm z familijo 10 dni!odvisno je kam greš(hotel,hiške v atomski vasi oz.v vasi lipa)??
no jest sm bla v hiški,kjer smo si kuhal sami!men je blo kar ok,še posebej v soboto,k je nočno kopanje je zakon!!tam si lahk do 24.00 in je res ful dobr!ja,jest sm se mela ql!zvečer pa je bolj tko no!vsak večer je ena živa muska sam tam je večinoma star folk!je pa pol tud en nočni klub,sam ni preveč dobr!no,družbo morš najdt pa je!

lepo se mej!!!

p.s.aja,a nis mogu it 10 dni prej??:))

ajde,pa paz da te ribe ne pojejo,k tam v enem ribniku,so ful velke ribe!!:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close