ATLAS – VRETENCA V VRATU
Na ramenih in vratu umam popolnoma zategnjene mišice že mnoga leta, tudi masaže ne pomagajo, maser pa mi je predlagal naravnavo prvega vratnega vretenca, nekaj kot ATLAS vretence.
Prosim za kakšen nasvet, ali si je že kdo to naravnal, kje to počnejo varno, ali koliko in kakšnih masaž bi bilo potrebno, da bi mi mišice, ki so kot kamen popustile.
Pozdravljena!
Kot zdravstvena delavka, ki se tudi ukvarjam z komplementarnimi tehnikami zdravljenja, vam odsvetujem omenjeno tehniko.
Svetovala bi vam trigger point terapevtsko masažo, morda v kombinaciji z nežno mobilizacijo vratnih vretenc (če je potreba). Tehniki sta povsem varni in že po prvem obisku boste občutila razliko.
Pozdravljena!
O cenah ne želim govoriti na netu, lahko me pokličete na spodnji telefon.
Kolikokrat je potrebno priti je odvisno od akutnosti, kroničnosti težave, od starosti, od regeneracijskih sposobnosti organizma, od stanja krvi…
Po vsaki terapiji se čuti izboljšanje.
Vse kar se doseže s terrapijo je trajno. Velika prednost trigger point terapije je, da se izboljša tudi gibalni vzorec mišic – kar čutimo tako, kot da bi mišice dobile nazaj svojo moč, tako da se lažje pokončno držimo in s tem tudi zmanjšamo možnost razvoja novih trigger točk.